sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.08.2023

21 Ağustos Pazartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. İtalya Serie A Ligi’nin ilk hafta mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Torino – Cagliari: MS 1, 1.47 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 21 Ağustos Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Saat 19:30’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Yeni sezona İtalya Kupası 1. Tur kapsamında merhaba diyen Torino, Serie B Ligi temsilcisi Feralpisal karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı ve hem yeni sezona moralli başladı hem de kupada tur biletini cebine koydu. Ivan Juric yönetiminde yeni sezon için kurduğu güçlü kadroyla rakiplerine gözdağı veren Torino, transfer döneminin açılmasıyla birlikte, Ivan Ilic, Mihai Popa, Kevin Haveri, Nemanja Radonjic, Adrien Tameze, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic’i kadrosuna kattı. Wilfried Singo ve Armando Izzo ise yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrıldı. Geçen sezonu 10. sırada tamamlayan Torino, yeni sezonda Avrupa yarışının içerisinde yer almak istiyor. İtalya Serie A Ligi’ne uzun bir aranın ardından geri dönmeyi başaran Cagliari, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Serie A Ligi’ne yükselmesiyle birlikte göreve Claudio Ranieri’yi getiren konuk ekip, transfer döneminde ise kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı. Serie A Ligi seviyesine yetişebilmek için Matteo Prati, Ibrahim Sulemana, Tommaso Augello, Di Pardo, Eldor Shomurodov, Simone Scuffet, Christian Travaglini, Jakub Jankto, Gaetano Oristanio’yu kadrosuna kattı. Yeni sezonun ilk sınavını İtalya Kupası 1. Tur kapsamında veren Cagliar, karşı karşıya geldiği Palermo karşısında 2-1’lik galibiyetle tur atlarken, Ranieri yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaptı. Bu hafta ise Serie A Ligi’nin ilk haftası Torino deplasmanında galibiyet arayacaklar. İtalya Serie A Ligi’nin gedikleri takımlarından Torino, yeni sezon için yeni transferlerle iyi bir kadro kurdu. Ev sahibi sezonu taraftarı önünde açarken, lige yeni yükselen Cagliari karşısında galibiyete uzanacaktır.

Bologna – Milan: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanı devam ederken, 21 Ağustos Pazartesi akşamı Bologna evinde Milan’ı konuk edecek. Saat 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’ni geçtiğimiz sezon Thiago Motta yönetiminde 9. sırada bitiren Bologna, Avrupa hayallerine çok yaklaşmasına karşın, sezon bittiğinde ligin orta sıralarından kurtulamadı. Yeni sezonda Motta görevine devam ederken, ev sahibi kadrosunu Sam Beukema, El Azzouzi, Nikola Moro, Stefan Posch ve Dan Ndoye transferleriyle güçlendirdi. 5 önemli isimle güçlenen Bologna, yeni sezonun ilk sınavını İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Cesena’ya karşı verirken, 2-0’lık iç saha galibiyetiyle tur atlamayı başardı. Yeni transferleriyle sezona iyi başlayan Bologna, galibiyetlerine Milan karşısında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde geçen sezonu 4. sırada tamamlayan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Yarı Final mücadelesi veren Milan, Pioli yönetiminde iki kulvarda birden etkili olmayı başardı. Geçen sezona Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak merhaba diyen konuk ekip, şampiyon Napoli’ye yetilmeyi başaramasa da, UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle sezonu kapatmayı bildi. Yeni sezonda Tonali gibi önemli bir yıldızı kaybeden Milan, Samuel Chukwueze, Noah Okafor, Yunus Musah, Christian Pulisic, Loftus Cheek, Tijani Reijnders, Luka Romero ve Marco Sportiello’yu kadrosuna kattı. Yeni sezonun ilk sınavını Bologna deplasmanında verecek olan Pioli ve öğrencileri, yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor. Yeni sezon için rakibinden çok daha iyi bir kadroya sahip olan Milan, gözünü yeniden Serie A Ligi’nde şampiyonluğa dikti. Konuk ekip sezonun ilk sınavından galibiyetle çıkmayı başaracak ve Pioli yönetiminde iyi bir başlangıç yapacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.42

Bets10 Bahis Oranı: 34.4