UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rakow Kopenhag İddaa Tahmini 22.08.2023

Rakow, UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu‘nun ilk maçında Kopenhag‘ı sahasında konuk edecek. 22 Ağustos Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Rakow galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.50, Kopenhag galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda.  Bets10 tarafından hazırlanan özel oran kampanyasında ise mücadelede 2.5 ÜST seçeneğini değerlendirerek 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırıp mücadeleyi değerlendirmeniz halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Rakow İç Sahada Namağlup

Tarihinde ilk kez Polonya Ekstraklasa Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Rakow, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme fırsatını iyi değerlendirmeye devam ediyor. Dawid Szwarga ve öğrencileri, henüz devler sahnesinde mağlubiyet yüzü görmezken, adını Play Off Turu’na yazdırmayı başardı. FC Flora Tallinn, Karabağ ve Aris Limassol karşısında 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılmayı başaran ev sahibi, kalesinde gördüğü 4 gole karşılık, rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Rakow, Polonya Ekstraklasa Ligi’nde ise 4 haftayı 7 puanla geride bıraktı ve sadece 1 mağlubiyet yaşadı. Taraftarı önünde Kopenhag’ı konuk edecek olan Rakow, ilk maçtan tur kapısını aralamak istiyor. İç sahada çıktıkları 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlikle ayrıldıklarını belirtelim.

Kopenhag Mağlubiyetle Tanışmadı

Kopenhag yeni sezonda iki kulvarda birden yoluna yenilgisiz devam ediyor. Jacob Neestrup ve öğrencileri, Danimarka Süper Ligi’nde ilk 5 haftaya 5 galibiyetle damga vururken, doğrudan 2. Ön Eleme Turu’nda katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Play Off Turu’na kadar yükseldi. Danimarka Süper Ligi’nin ilk 5 haftasında 13 gol atıp, sadece 4 gol yediklerini belirtelim. Devler sahnesinde ise ilk sınavını Breidablik karşısında veren Kopenhag, 6-3 ve 2-0’lık galibiyetlerle tur atladı. Son olarak Sparta Prag ile eşleşen Danimarka temsilcisi, rakibiyle hem iç saha hem de deplasmanda berabere kalırken, seri penaltılarla tur atlamayı başardı. Bu sezon ilk kez bir rakibine karşı üstünlük kuramadılar. İki kulvarda birden konuk ekibin etkili hücum performanslarıyla dikkat çektiğini söyleyebiliriz.

Rakow – Kopenhag Maç Bilgileri

Rakow – Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformu tarafından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Irfan Peljto. Mücadele Miejski Stadion Pilkarski Rakow Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rakow’un 11’i Belli mi?

Rakow’un muhtemel kadrosu: Jakub Rajczykowski, Oskar Krzyzak, Bogdan Racovitan, Gustav Berggren, Szymon Czyz, Wiktor Dlugosz, Bartosz Nowak, Mateusz Wdowiak, Vladislavs Gutkovskis, Fabian Piasecki.

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Mamoudou Karamoko.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine namağlup devam etmeyi başaran Rakow ve Kopenhag, Play Off Turu’nda karşı karşıya geliyor. İki takımda ön elemelerde sergiledikleri iyi hücum performanslarıyla güven vermeyi başardı. Rakow ve Kopenhag’ın karşı karşıya geleceği mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kopenhag evine galibiyetle dönüyor. Ev sahibi Rakow şansız bir golle henüz 9. dakikada 1-0 geriye düşerken, geri kalan dakikalardan gol sesi çıkmadı. Mücadelede skoru belirleyen kendi kalesine attığı golle Bogdan Racovitan oldu.