UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Molde Galatasaray İddaa Tahmini 23.08.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda, Molde karşısında avantaj arayacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Molde ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Molde galibiyetinin 2.80, beraberlik tercihinin 3.60, Galatasaray galibiyetinin ise 2.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. 2.5 Gol Üstü tercihi ise Bets10 sitesinde 20.00 oran olarak belirlenmiş.

Molde Avantaj Arayacak

Molde, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda karşı karşıya geldiği HJK Helsinki’yi elemeyi başarmış ve 3. Turda İzlanda’nın Klaksvik takımı ile eşleşmişti. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Erling Moe’nun ekibi rövanş maçını uzatmalarda 2-0 kazanarak turu geçen taraf oldu. Play off turunda ise temsilcimiz Galatasaray ile eşleştiler. Norveç Eliteserien’de ise son 2 haftada puan kayıpları yaşayan Molde, Sandefjord ve Valerenga maçlarından galibiyet çıkartamadı. Play off turu ilk maçında Galatasaray’ı konuk edecek Molde’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Galatasaray Turun Favorisi

Galatasaray, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sezonun ilk galibiyetini aldı. İç sahada Trabzonspor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Galatasaray’a galibiyeti getiren goller ise Mauro Icardi’den geldi. Bu hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçına çıkacak olan Okan Buruk’un ekibi Molde’nin konuğu olacak. Galatasaray, bir önceki turda Slovenya’nin Olimpija Ljubljana takımını 3-0 ve 1-0’lık skorlar ile geçerek tur atlamayı başarmıştı. Molde karşısında da turun favorisi olarak gösterilen Galatasaray’da Wilfried Zaha’nın sakatlığı bulunuyor.

Molde – Galatasaray Maç Bilgileri

Molde – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın saat 22.00’de EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Wilfried Zaha’nın sakatlığı bulunuyor.

Molde'nin ilk 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Martin Bjornbak, Emil Breivik, Eirik Haugan, Martin Linnes, Martin Ellingsen, Magnus Eikrem, Sivert Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristoffer Haugen, Kristian Eriksen

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Molde, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turunda Klaksvik’i eledi. Rahat bir şekilde iki maçı da kazanarak turu geçmeleri bekleniyordu ama beklenen olmadı. İlk maçı 1-0 kaybeden Molde, rövanş maçında normal süresi 1-0 biten maçı uzatmalarda 2-0 kazanarak turu geçti. Galatasaray ise Olimpija Ljubljana karşısında 2 maçı da kazanarak play off turuna kaldı. Molde karşısında da Galatasaray’ın turun favorisi olduğunu belirtelim. Okan Buruk’un öğrencileri kalitesi ile kazanır ve tur kapısını aralar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, Icardi önderliğinde önemli bir galibiyet aldıç Molde’yi deplasmanda 3-2 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar.