İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Luton Town İddaa Tahmini 25.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Luton Town deplasmanda, Chelsea karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Chelsea ve Luton Town arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.27, beraberlik 6.30, Luton Town kazanır ise 12.50 olarak açıklanmış.

Chelsea Galibiyetle Tanışamadı

Chelsea’de moraller bozuk. İngiltere Premier Lig’de ilk 2 hafta geride kaldı ve Chelsea’nin henüz galibiyeti bulunmuyor. İlk hafta Liverpool ile 1-1 berabere kalan Maviler, geçen hafta sonu ise West Ham deplasmanında 3-1 mağlup oldu. Bol pozisyon bulmalarına rağmen tek gol de kaldılar. Chelsea’nin durum 1-1 iken bir de penaltı kaçırdığını belirtelim. İlk 2 haftada puan alamayan Pochettinno’nun öğrencileri artık iyi oyununu galibiyet ile süsleme hedefinde. Bu hafta konuk edecekleri Luton Town karşısında da kötü seriyi sonlandırabilirler. Maç öncesinde Chelsea’de Armando Broja, Reece James ve Christopher Nkunku sakat olan isimler.

Luton Town’un İşi Zor

Luton Town, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta maç oynamadı. Burnley ile oynayacakları karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’in bu sezon yeni takımlarından biri olan Luton Town, ligin ilk haftasına mağlubiyet ile başlamıştı. İlk hafta AMEX’de Brighton’a konuk oldular ve karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Luton Town’ın tek golü ise Carlton Morris’in ayağından gelmişti. Bu hafta ise Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Luton Town’da Gabriel Osho ve Reece Burke’un sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea – Luton Town Maç Bilgileri

Chelsea – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Armando Broja, Reece James ve Christopher Nkunku sakat olan isimler. Luton Town’da Gabriel Osho ve Reece Burke’un sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Chelsea, Premier Lig’de ilk 2 hafta sonunda henüz 3 puan sevinci yaşayamadı. İlk hafta Liverpool ile 1-1 berabere kalan Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu ise West Ham deplasmanında 3-1 mağlup oldu. Durum 1-1 iken Enzo’nun kaçırdığ penaltı, maçın kırılma anıydı. İlk 2 haftada 1 puan alabilen Pochettino’nun ekibi bu hafta Luton Town’ı konuk edecek. Luton Town ise ligin ilk haftasında Brighton deplasmanında 4-1 kaybetti. Geçen hafta ise Premier Lig’de maç oynamadılar. Chelsea’nin rahat kazanması gereken bir maç. Farklı bir galibiyet alarak morale ihtiyaçları var. Chelsea farklı kazanacaktır. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.45

Betroad Oranı: H1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea sezonun ilk galibiyetini aldı. Luton Town’u 3 golle geçerek 3 puanı aldılar.