Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Monaco İddaa Tahmini 25.08.2023

beIN SPORTS 5 ekranlarından 25 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nantes ile Monaco karşı karşıya gelecek.

intobet, Nantes galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.95, Monaco galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Nantes Sezona Kötü Başladı

Fransa Ligue 1’de yeni sezon heyecanı başlarken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nantes, ilk 2 haftanın zayıf halkaları arasında yer aldı. Geçen sezonla birlikte başlayan düşüş devam ederken, transfer hamleleri kötü gidişata çare olmadı. Bildiğimiz gibi geçen sezonun son haftalarında göreve Pierre Aristouy geldi ve takımı kümede tutmayı başardı. Teknik adam yeni sezonda da görevine devam ederken, Mostafa Mohamed, Andy Delort, Lamine Diack, Pierre Gabriel ve Hugo Barbet’i kadrosuna katan Nantes, ilk 2 haftada önce Toulouse ardından Lille karşısında mağlubiyetler yaşadı. Kalesini 4 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. İlk 2 hafta pozisyon üretmekte zorlanan Nantes, akan oyunda gol bulamazken, sezonun tek golü penaltı vuruşunda Mostafa Mohamed’ten geldi. Bu hafta iç sahada Monaco’ya karşı kötü gidişata son vermek için kazanmak istiyorlar.

Monaco Sezon Fırtına Gibi Başladı

Monaco cephesinde Adi Hütter dönemi üst üste galibiyetlerle başladı. Fransa Ligue 1’de yeni sezona teknik adam değişikliğiyle hazırlanan konuk ekip, göreve Adi Hütter’i getirdi. Transfer döneminde ise Mohammed Salisu ve Philipp Köhn transferleriyle kadro günlendirildi. Geçen sezon Monaco’nun üst sıralardan uzak kalmasına neden olan savunma hattı, yeni sezonda yeni transferlerle güçlenirken, ilk 2 haftada iyi performanslar sergiledi. Geriye düştüğü Clermont deplasmanından 4-2’lik galibiyetle dönmeyi başaran Monaco, ilk iç saha sınavında ise zorlanmadan kazandı. İç sahada konuk ettikleri Strasbourg karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza attılar. 2 haftada 7 gol bulmayı başaran Monaco’da, Wissam Ben Yedder ve Takumi Minamino ikilisi 2’şer golle galibiyetlerin mimarları arasında yer alırken, konuk ekip kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Etkisini tam gaz sürdürmek isteyen Monaco, bu hafta Nantes deplasmanına konuk oluyor.

Nantes – Monaco Maç Bilgileri

Nantes – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes cephesinde bu hafta Fabien Centonze ve Alban Lafont’un sakatlıkları devam ediyor.Monaco takımında ise Mohammed Salisu, Breel Embolo ve Diop’un sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Jean-Charles Castelletto, Ignatius Ganago, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Mostafa Mohamed.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 serüvenine üst üste galibiyetlerle başlayan Monaco, Adi Hütter hamlesinin ardından ligde harika bir hava yakaladı. İlk 2 haftanın en iyileri arasında yer alan Monaco, henüz puanla tanışmayan Nantes karşısında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada galibiyete daha yakın taraf yakaladığı üstünlükle Nantes olurken, Monaco deplasmanda geri dönmeyi bildi. İki takımın 3’er kez fileleri havalandırdığı mücadelede, 1’er puan bölüşüldü.