Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Borussia Dortmund İddaa Tahmini 26.08.2023

İdda fikstüründe 26 Ağustos Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. 2. hafta mücadelesi saat 16:30 itibariyle, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Bochum galibiyetine 6.78, beraberliğe 5.38, Borussia Dortmund galibiyetine ise 1.41 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.37, 2.5 Alt 3.23 oran kazandırıyor.

Bochum İlk Hafta Kabusu Yaşadı

Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’da küme düşmekten son hafta galibiyetiyle kurtulan Bochum, yeni sezon öncesi 8 yeni transferle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı. Teknik adam Thomas Letsch görevine devam ederken, ev sahibi sezona büyük bir hayal kırıklığıyla başladı. Konuk olduğu Stuttgart deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle dönen Bochum, yeni transferlerinden hiç verim alamadı. İlk haftanın en zayıf performanslarından birini sergileyen ev sahibi, 2. hafta ise sahasında Dortmund’u konuk edecek. Geçen sezonki kötü gidişatını yeni sezon taşıyan Bochum’un, Dortmund karşısında işi oldukça zor.

Borussia Dortmund Kazanarak Başladı

Almanya Bundesliga’da sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla noktalayan Borussia Dortmund, 10 yıl sonra şampiyonluktan sadece 90 dakika uzaklıktayken, iç sahada kazanamadı ve şampiyonluğu elleriyle Bayern Münih’e verdi. Ağır darbenin altından kalkmaya çalışan Sarı Siyahlılar, yeni sezonda Nmecha, Sabitzer ve Ramy Bensebaini transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı. Sezonun ilk sınavını Köln karşısında veren Edin Terzic ve öğrencileri, Donyell Malen’ın golüyle galibiyete uzanırken, maç boyunca kalesinde önemli tehlikeler yaşadı. İlk haftada etkili bir futbol ortaya koyamamalarına karşın, kazanmaları önemliydi. Sezon açılışını 3 puanla yapan Dortmund, bu hafta Bochum deplasmanında galibiyet arayacak. Jude Bellingham, Guerreiro ve Dahoud’un yokluğunu ilk maçta fazlasıyla hissende konuk ekip, gidenlerin yerini henüz dolduramadı. İlk maçta yeni transfer Nmecha yaptığı asistle galibiyetin mimarları arasında yer alırken, Sarı Siyahlılar kazanmasın rağmen etkili bir futbol ortaya koyamadı ve puan kaybından zor kurtuldu.

Bochum – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Bochum – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da Lys Mousset’in sakatlığı devam ediyor. Dortmund cephesinde Thomas Meunier’in sakatlığı bulunuyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Emre Can, Marcel Sabitzer, Felix Nmecha, Julian Brandt, Donyell Malen, Sebastien Haller, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Marco Reus.

İddaa Tahmini

Kaçan şampiyonluğun ardından yeni sezona galibiyetle başlamak Dortmund için oldukça değerliydi. Yenilenen kadrosuyla ilk maçtan galip çıkan Terzic’in ekibi, galibiyetlerine Bochum deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.41

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Dortmund, ikinci yarıda Donyell Malen’in golüyle skoru eşitledi. Mücadeleden 1 puanla ayrılan ve 2 haftadan 4 puan çıkaran konuk ekipte, puanları getiren goller Malen’dan geldi.