sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.08.2023

26 Ağustos Cumartesi günü için Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Bol şanslar.

Marsilya – Brest: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; 26 Ağustos Cumartesi akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Marsilya ile Brest karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi hayalleri suya düşen ve rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren Marsilya, ilk 2 haftadan 4 puan çıkardı. Igor Tudor geçen sezon Marsilya’yı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’na taşırken, yeni sezonda göreve Marcelino’yu getiren ev sahibi, Panathinaikos engeline takıldı. İlk maçta yaşanan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, iç sahada 2-1’lik galibiyetle mücadeleyi seri penaltılara kadar taşıdılar. Ancak penaltılarda mağlubiyetten kurtulamadılar. Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Reims’e karşı 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atan Marsilya, geçtiğimiz hafta ise Şampiyonlar Ligi dönüşü Metz ile berabere kaldı. 1-0 öne geçtiği ve 59. dakikadan itibaren rakibini 10 kişi yakaladığı mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldılar. Marsilya sezona istediği başlangıcı yapamazken, Brest karşısında yükselişe geçmek istiyor. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de küme düşmeme savaşını izlediğimiz Brest, yeni sezona ise ilk 2 haftada Monaco ile birlikte en iyi başlangıcı yaptı. Eric Serge Roy yönetiminde kümede kalmasının ardından 5 yeni transferle kadrosunu güçlendiren Brest, yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı. İlk hafta geçen sezonun 2.’si Lens karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza atan Brest, geçtiğimiz hafta ise ligin yeni temsilcisi Le Havre karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. Romain Del Castillo 3 golle sezona fırtına gibi başlarken, Brest’in gol yeni sezonda gol sorunu yok. Galibiyetlerine Marsilya deplasmanında devam etmek isteyen konuk ekip, ilk 2 hafta performansıyla rakiplerine gözdağı vermeyi başardı. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, ilk 2 haftadan namağlup çıkmayı başaran Marsilya ile Brest karşı karşıya gelecek. İki maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran tarafların, zorlu 90 dakika sonunda bir kez daha skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

PSG – Lens: İY 0, 2.11 (iddaa) – 2.45 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG ile geçen sezonki en yakın rakibi Lens, 26 Ağustos Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, yeni sezona değişikliklerle başladı. Messi ve Neymar gibi yıldızlarını kaybeden ev sahibinde, 10 önemli isim takımdan giderken, yerlerine Manuel Ugarte, Lucas Hernandez, Hugo Ekitike, Kang-in Lee, Xavi Simons, Milan Skriniar, Marco Asensio ve Gonçalo Ramos transfer edildi. Teknik adam Galtier ile yollar ayrılırken, göreve ise Luis Enrique getirildi. Yeni hocasıyla henüz galibiyet hedefine ulaşamayan PSG, ilk 2 hafta Lorient ve Toulouse ile berabere kaldı. 2 haftada rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabilen ev sahibi, ilk galibiyeti için taraftarı önünde Lens’i konuk edecek. İlk 2 haftada sadece 40 dakika forma şansı bulabilen Mbappe’nin, takıma geri dönüşüyle birlikte, PSG hücum hattında eski gücüne kavuşuyor. Yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde izleyeceğimiz Lens, sezona istediği başlangıcı yapamadı. Tarihinde ilk kez Fransa Ligue 1’de sezonu 2. sırada tamamlayan Lens, Franck Haise yönetiminde gösterdiği harika başarının ardından, yeni sezonda güç kaybetti. Önemli yıldızlar yüksek bedellerle takımdan ayrılırken, yerlerine Andy Diouf, Angelo Fulgini ve Oscar Cartes’i transfer ettiler. İlk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Lens, hem Brest hem de Rennes karşısında öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı. Brest karşısında 2-0’lık üstünlüğünü koruyamayan ve 3-2’lik mağlubiyetle sezonu açan konuk ekip, Rennes karşısında ise 1- üstünlüğü koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 2 haftadan 1 puan çıkarabilen ekip, son şampiyon PSG karşısında galibiyet arayacak. Fransa Ligue 1’de ilk 2 hafta geride kalırken, geçen sezonun ilk 2 sırasındaki PSG ve Lens puan kayıplarına engel olamadı. Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen tarafların, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağını düşünüyorum.

Monza – Empoli: MS 1, 1.70 (iddaa) – 1.98 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona mağlubiyetlerle başlayan Monza ve Empoli, 26 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus. Geçen sezon yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde kalmayı başaran Monza, yeni sezonda 7 transferle kadrosunu güçlendirdi. Ev sahibi geçtiğimiz sezonda yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Teknik adam Raffeale Palladino yeni sezonda görevine devam ederken, Monza cephesinde ilk hafta mağlubiyetle sona erdi. Konuk oldukları İnter deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldılar. Maç boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanan ev sahibi, savunma da rakibine direnç gösteremedi. İlk haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Monza, bu hafta Empoli’yi sahasında konuk edecek. Denk seviyedeki rakibi karşısında galip gelmek istiyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona mağlubiyetle başlayan bir diğer takım ise Empoli oldu. Zanetti ve öğrencileri Hellas Verona karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, sezona etkisiz bir başlangıç yaptı. Denk bir mücadele ortaya koymalarına karşın, rakip fırsatları daha iyi değerlendirdi. Yeni sezon öncesi 12 transferle kadrosunu büyük ölçüde yenilen Empoli, hücum hattına transfer ettiği Caputo ve Gyasi’ye ilk 11’de forma şansı verirken, istediği katkıyı alamadı. İyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın, ilk resmi sınavında mağlup olan konuk ekip, kısa sürede toparlanmak istiyor. Empoli bu hafta Monza deplasmanında yeni sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor. İlk hafta İnter’e diş geçirmeyi başaramayan Monza, yeni transferleriyle oyundaki etkisini arttıracaktır. Ev sahibinin İnter karşısında yaptığı haftaları Empoli karşısında tekrarlamayacağını ve haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.70

intobet Bahis Oranı: 8.73