sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 26.08.2023

İtalya Serie A Ligi kapsamında 26 Ağustos Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Hellas Verona – Roma: MS 2, 1.63 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Hellas Verona evinde Roma’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 2. hafta mücadelesi, 26 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, futbol severler iki ezeli rakibin mücadelesini S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilecek. İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Empoli deplasmanına konuk olan Hellas Verona, yeni transferleriyle kazandı. Yeni sezonda göreve Marco Baroni’yi getiren ev sahibinde, Ivan Ilic, Giovanni Simeone, Cancellieri, Caprari ve İbrahim Sulemana gibi yıldızlar takımdan ayrılırken, yerlerine Yyah Kallon, Ondrej Duda, Jayden Braaf, Saponara, Mboula ve Bonazzoli transfer edildi. İlk hafta galibiyeti getiren gol 75. dakikada Bonazzoli’den gelirken, geçen sezonun etkisiz takımlarından Hellas Verona, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Savunma hattıyla maç boyunca rakibine göz açtırmayan ev sahibi, bu kez Roma karşısına çıkacak. 2. hafta çok daha güçlü bir rakip karşısında izleyeceğimiz ev sahibi, oyun etkisini sürdürmek ve yeni sezonda iddiasını korumak istiyor. Roma, İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Candreva engeline takıldı. Sahasında Salernitana’yı konuk eden Jose Mourinho ve öğrencileri, mücadeleye harika bir başlangıç yaparken, Belotti’nin ilk golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Yıldız golcü daha şık bir golle takımını 1-0 öne geçirirken, Roma’nın Candreva tarafından kalesine gelen ilk 2 isabetli şut golle sonuçlandı. Sahneye bir kez daha Belotti çıkarken, skoru 2-2’ye getirdi. Evinde 1 puanla yetinen konuk ekipte, yeni transferler Parades ve Renato Sanches ilk maçta iyi performanslar sergilerken, geçen sezonda etkisiz kalan Belotti ise yeni transfer etkisi yarattı. İlk maçtan istediğini alamayan Roma, bu hafta Hellas Verona deplasmanında galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon öncesi iyi bir kadro kuran Roma, ilk maçtan istediğini alamadı. Jose Mourinho ve öğrencileri 2. haftada puan kayıplarına devam etmeyecek ve Hellas Verona’yı deplasmanda mağlup edecektir.

Frosinone – Atalanta: MS 2, 1.49 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 26 Ağustos Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesinde, Frosinone’nin iç sahada rakibi Atalanta. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak karşılaşma, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie B Ligi’nin son şampiyonu Frosinone, Serie A Ligi’ne geri dönmeyi başarırken, ilk hafta son şampiyon karşısında 3-1’lik yenilgiden kurtulamadı. Teknik adamlık görevine Eusebio D Francesco’yu getiren, transfer döneminde ise 18 ismi kadrosuna atan ev sahibi, 1-0 öne geçmeyi başardığı Napoli karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kaçamadı. 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderebilen Frosinone, lige zayıf bir başlangıç yaptı. Yeni transferlerin 15’i takıma kiralık olarak katılırken, sadece 3 oyuncuya bonservis ödediler. Kadro kurmakta fazlasıyla zorlanan Frosinone, yeni sezonda Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alırken, ilk hafta aksini ispatlayamadı. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlarken, ilk haftayı galibiyetle kapatan takımlardan birisi Atalanta oldu. Gian Piero Gasperini yönetiminde yoluna devam eden konuk ekip, transfer döneminde 5 takviyeyle kadrosunu güçlendirirken, giden yıldızlarını yerini doldurmayı başardı. İlk hafta Sassuolo deplasmanında izlediğimiz Atalanta, maç boyunca oyunun hakimiyetini elinde tutmayı başarırken, savunma kilidini oyuna sonradan giren yeni transfer De Ketelaere ile açtı. Savunmada hataya izin vermeyen, hücum hattında ise maçın son anlarında etkili olan konuk ekip, geçen sezonun son haftalarında gösterdiği düşüşten uzak bir başlangıç yaptı. UEFA Avrupa Ligi gruplarında izleyeceğimiz Atalanta, ilk haftanın ardından yeni transferleriyle güven vermeyi başardı. İlk hafta deplasmandan rahat bir galibiyetle dönen Atalanta, yeni transferleriyle sezona iyi başladı. Kadro kurmakta zorlanan ve lige geri dönen Frosinone karşısında, Atalanta’nı galibiyetlerine hız kesmeden devam edeceği görüşündeyim.

Milan – Torino: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 26 Ağustos Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesinde, Milan ile Torino karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlayan müsabakyı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde 2 sezon önce yaşadığı şampiyonlukla birlikte hasrete son veren Milan, geçen sezon koltuğu Napoli’ye devretti. Ligi 3. sırada bitiren Pioli ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Yarı Finalistler arasında yer almayı başardı. Yeni sezondan daha fazlasını isteyen Milan, transfer döneminde Noah Okafor, Yunus Musah, Chukwueze, Loftus Cheek, Reijnders, Romero ve Pulusic gibi yıldızları kadrosuna kattı. Sezonun ilk sınavını Bologna deplasmanında veren Milan, yeni transferleriyle sezona fırtına gibi başlarken, karşılaşmayı 2-0’lık üstünlükle tamamladı. Pulusic ve Giroud işbirliği ilk maça damga vururken, Milan kısa sürede şampiyonluk yarışında ben de varım demeyi başardı. Ev sahibinde ilk haftanın ardından moraller yüksek. İtalya Serie A Ligi’nin açılış haftsında lige yeni yükselen Cagliari’yi evinde ağırlayan Torino, karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. İki takımda yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, Torino cephesinde kaleci Savic önemli kurtarışlara imza attı. İlk hafta iç saha avantajına rağmen kazanmayı başaramayan Ivan Juric’in öğrencileri, bu hafta Milan deplasmanında galibiyet arayacak. Transfer döneminde Ivan Ilic, Mihai Popa, Kevin Haveri, Nemanja Radonjic, Adrien Tameze, Roul Bellanova, Nikola Savic’i kadrosuna katan Torino, ilk hafta yeni sezona hazır bir görüntü sergilemedi. Artan kadro kalitesi ve dirençli futbol gelecek haftalar için umut verse de, Milan deplasmanında işlerinin çok zor olduğunu düşünüyorum. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en iyi başlangıçlarından birine Milan imza attı. Transfer ettiği yıldızlarından ilk hafta itibariyle verim almaya başlayan Milan, ligde etkisini Torino galibiyetiyle sürdürmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.47

Bets10 Bahis Oranı: 57.12