sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 26.08.2023

Almanya Bundesliga kapsamında 26 Ağustos Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Bochum – Dortmund: MS 2, 1.25 (iddaa) – 1.41 (intobet) ; İdda fikstüründe 26 Ağustos Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. 2. hafta mücadelesi saat 16:30 itibariyle, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’da küme düşmekten son hafta galibiyetiyle kurtulan Bochum, yeni sezon öncesi 8 yeni transferle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı. Teknik adam Thomas Letsch görevine devam ederken, ev sahibi sezona büyük bir hayal kırıklığıyla başladı. Konuk olduğu Stuttgart deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle dönen Bochum, yeni transferlerinden hiç verim alamadı. İlk haftanın en zayıf performanslarından birini sergileyen ev sahibi, 2. hafta ise sahasında Dortmund’u konuk edecek. Geçen sezonki kötü gidişatını yeni sezon taşıyan Bochum’un, Dortmund karşısında işi oldukça zor. Almanya Bundesliga’da sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla noktalayan Borussia Dortmund, 10 yıl sonra şampiyonluktan sadece 90 dakika uzaklıktayken, iç sahada kazanamadı ve şampiyonluğu elleriyle Bayern Münih’e verdi. Ağır darbenin altından kalkmaya çalışan Sarı Siyahlılar, yeni sezonda Nmecha, Sabitzer ve Ramy Bensebaini transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı. Sezonun ilk sınavını Köln karşısında veren Edin Terzic ve öğrencileri, Donyell Malen’ın golüyle galibiyete uzanırken, maç boyunca kalesinde önemli tehlikeler yaşadı. İlk haftada etkili bir futbol ortaya koyamamalarına karşın, kazanmaları önemliydi. Sezon açılışını 3 puanla yapan Dortmund, bu hafta Bochum deplasmanında galibiyet arayacak. Jude Bellingham, Guerreiro ve Dahoud’un yokluğunu ilk maçta fazlasıyla hissende konuk ekip, gidenlerin yerini henüz dolduramadı. İlk maçta yeni transfer Nmecha yaptığı asistle galibiyetin mimarları arasında yer alırken, Sarı Siyahlılar kazanmasın rağmen etkili bir futbol ortaya koyamadı ve puan kaybından zor kurtuldu. Kaçan şampiyonluğun ardından yeni sezona galibiyetle başlamak Dortmund için oldukça değerliydi. Yenilenen kadrosuyla ilk maçtan galip çıkan Terzic’in ekibi, galibiyetlerine Bochum deplasmanında devam edecektir.

Freiburg – Werder Bremen: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.71 (intobet) ; 26 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak Almanya Bundesliga’nın 2. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Werder Bremen kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3. Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Hoffenheim deplasmanına konuk olan Freiburg, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi maç boyunca sergilediği üstün futbolu, galibiyetle taçlandırmayı başarırken, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezonu ilk 5 içerisinde bitirmeyi başaran ev sahibi, başarının mimarı Christian Streich yönetiminde yoluna devam ediyor. Transfer döneminde Junior Adamu ve Florian Müller takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Frieburg cephesinde, Kevin Schade, Mark Flekken, Jeong, Tempelmann ve Burkart takımdan ayrıldı. Hem Almanya DFB Kupası hem de Almanya Bundesliga’da sezona galibiyetlerle başlayan ev sahibi, bu hafta ise taraftarı önünde Werder Bremen’e karşı galibiyet arayacak. Sezonun ilk iç saha sınavında hata yapmak istemiyorlar. Werder Bremen cephesinde yeni sezon mağlubiyetlerle başladı. Ole Werner ve öğrencileri, Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında 3. Lig ekiplerinden Viktoria Köln karşısında mağlup olurken, ardından Almanya Bundesliga’nın ilk haftası Bayern Münih’e karşı iç sahada 4-0’lık skorla kaybetti. Viktoria Köln karşısında büyük bir hezimet yaşayan konuk ekip, Bayern Münih karşısında ise rakip kaleye gitmekte dahi zorlandı. Transfer döneminde Senne Lynen, Naby Keita ve Dawid Kownacki’yi kadrosuna katarak, yeni sezon için iddialı bir kadro kurmaya çalışan Werder Bremen, yeni transferleriyle sezona iyi başlamadı. Güven vermekten uzak kalan konuk ekip, bu hafta Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak. Freiburg ilk haftadan galibiyetle ayrılırken, iki kulvarda birden alınan galibiyetler moralleri yükseltti. Yeni transferleriyle iyi başlangıçlar yapan Freiburg, ilk 2 maçını kaybeden Werder Bremen karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Darmstadt 98 – Union Berlin: MS 2, 1.74 (iddaa) – 2.02 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da yeni sezona mağlubiyetle başlayan Darmstadt 98, 26 Ağustos Cumartesi akşamı ilk haftanın galiplerinden Union Berlin karşısın çıkacak. Saat 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga serüveni mağlubiyetle başlayan Darmstadt 98, ilk hafta Frankfurt engeline takıldı. Ligin Heidenheim ile birlikte yeni temsilcisi olan Darmstadt 98, transfer döneminde yaptığı hamlelere rağmen, ilk haftadan puan çıkaramadı. Bildiğimiz gibi geçen sezon Torsten Lieberknecht önderliğinde Bundesliga biletini cebine koyan ev sahibi, 2. Bundesliga’yı 2. sırada tamamladı. Almanya Bundesliga seviyesi için yeterli bir kadro kurmaya çalışan ev sahibi, Christoph Klarer, Fraser Hornby, Fabian Nürnberger, Andreas Müller, Bartol Franjic, Luca Pfeiffer, Matej Maglica’yı yeni sezonda kadrosuna kattı. Frnkfurt deplasmanında mağlup olmalarına karşın, yeni yükseldiği Almanya Bundesliga sahnesinde dirençli bir futbol ortaya koydular. Urs Fischer’in öğrencileri galibiyetlerine yenisezonda devam ediyor. Geçen sezon Almanya Bundesliga’nın 4. sırasında yer alan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verdi. Harika bir sezonu geride bırakan Union Berlin’i bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde izleyeceğiz. Yeni sezon öncesi Robin Gosens, Kevin Volland, Diego Leite, Lucas Tousart, Kaufmann, Hollerbach, Schwolow, Alex Kral, Lennart Grill, Aaronson transferleriyle güçlü bir kadro kuran konuk ekip, ilk hafta Mainz 05 engelini zorlanmadn geçti. İlk 9 dakikada farkı 2’ye çıkaran Union Berlin, sahadan 4-1’lik net bir galibiyetle ayrıldı. Kevin Behrens açılışı 3 golle yaparken, ilk haftanın en üretken ismi oldu. Sezona iyi başlayan Union Berlin, etkisini Darmtstadt 98 deplasmanında sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga’ya galibiyetle başlayan Union Berlin, yeni transferleriyle ilk haftadan rüştünü ispatladı. 4 golle harika bir galibiyet alan Urs Fischer’in öğrencileri, Bochum deplasmanında da sahadan galip ayrılmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.26

intobet Bahis Oranı: 4.87