Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Brest İddaa Tahmini 26.08.2023

26 Ağustos Cumartesi akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 20:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Marsilya ile Brest karşı karşıya gelecek.

intobet, Marsilya galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.45, Brest galibiyetine ise 5.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Marsilya Lige Odaklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi hayalleri suya düşen ve rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren Marsilya, ilk 2 haftadan 4 puan çıkardı. Igor Tudor geçen sezon Marsilya’yı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’na taşırken, yeni sezonda göreve Marcelino’yu getiren ev sahibi, Panathinaikos engeline takıldı. İlk maçta yaşanan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, iç sahada 2-1’lik galibiyetle mücadeleyi seri penaltılara kadar taşıdılar. Ancak penaltılarda mağlubiyetten kurtulamadılar. Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Reims’e karşı 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atan Marsilya, geçtiğimiz hafta ise Şampiyonlar Ligi dönüşü Metz ile berabere kaldı. 1-0 öne geçtiği ve 59. dakikadan itibaren rakibini 10 kişi yakaladığı mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldılar. Marsilya sezona istediği başlangıcı yapamazken, Brest karşısında yükselişe geçmek istiyor.

Brest 2’de 2 Yaptı

Geçen sezon Fransa Ligue 1’de küme düşmeme savaşını izlediğimiz Brest, yeni sezona ise ilk 2 haftada Monaco ile birlikte en iyi başlangıcı yaptı. Eric Serge Roy yönetiminde kümede kalmasının ardından 5 yeni transferle kadrosunu güçlendiren Brest, yeni sezona 2’de 2 yaparak başladı. İlk hafta geçen sezonun 2.’si Lens karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete imza atan Brest, geçtiğimiz hafta ise ligin yeni temsilcisi Le Havre karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. Romain Del Castillo 3 golle sezona fırtına gibi başlarken, Brest’in gol yeni sezonda gol sorunu yok. Galibiyetlerine Marsilya deplasmanında devam etmek isteyen konuk ekip, ilk 2 hafta performansıyla rakiplerine gözdağı vermeyi başardı.

Marsilya – Brest Maç Bilgileri

Marsilya – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Pape Gueye kart cezalısı. Brest cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Renan Lodi, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Geoffrey Kondogbia, Ismaïla Sarr, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Iliman Ndiaye.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Jonas Martin, Bradley Locko, Lilian Brassier, Romain Del Castillo, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Jonas Martin, Steve Mounie, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, ilk 2 haftadan namağlup çıkmayı başaran Marsilya ile Brest karşı karşıya gelecek. İki maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran tarafların, zorlu 90 dakika sonunda bir kez daha skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya iç saha galibiyetlerine devam etti. Ev sahibi Brest karşısında 2 golle kazanırken, rakibine gol şansı tanımadı ve bu sezonki ilk lig mağlubiyetini almalarını sağladı.