Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Lens İddaa Tahmini 26.08.2023

Fransa Ligue 1‘in son şampiyonu PSG ile geçen sezonki en yakın rakibi Lens, 26 Ağustos Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sezona puan kayıplarıyla başlayan tarafların mücadelesinde Bets10, PSG galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.45, Lens galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda.

PSG Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, yeni sezona değişikliklerle başladı. Messi ve Neymar gibi yıldızlarını kaybeden ev sahibinde, 10 önemli isim takımdan giderken, yerlerine Manuel Ugarte, Lucas Hernandez, Hugo Ekitike, Kang-in Lee, Xavi Simons, Milan Skriniar, Marco Asensio ve Gonçalo Ramos transfer edildi. Teknik adam Galtier ile yollar ayrılırken, göreve ise Luis Enrique getirildi. Yeni hocasıyla henüz galibiyet hedefine ulaşamayan PSG, ilk 2 hafta Lorient ve Toulouse ile berabere kaldı. 2 haftada rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabilen ev sahibi, ilk galibiyeti için taraftarı önünde Lens’i konuk edecek. İlk 2 haftada sadece 40 dakika forma şansı bulabilen Mbappe’nin, takıma geri dönüşüyle birlikte, PSG hücum hattında eski gücüne kavuşuyor.

Lens Galibiyete Hasret

Yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde izleyeceğimiz Lens, sezona istediği başlangıcı yapamadı. Tarihinde ilk kez Fransa Ligue 1’de sezonu 2. sırada tamamlayan Lens, Franck Haise yönetiminde gösterdiği harika başarının ardından, yeni sezonda güç kaybetti. Önemli yıldızlar yüksek bedellerle takımdan ayrılırken, yerlerine Andy Diouf, Angelo Fulgini ve Oscar Cartes’i transfer ettiler. İlk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Lens, hem Brest hem de Rennes karşısında öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı. Brest karşısında 2-0’lık üstünlüğünü koruyamayan ve 3-2’lik mağlubiyetle sezonu açan konuk ekip, Rennes karşısında ise 1- üstünlüğü koruyamadı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 2 haftadan 1 puan çıkarabilen ekip, son şampiyon PSG karşısında galibiyet arayacak.

PSG – Lens Maç Bilgileri

PSG – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG cephesinde Kimpembe, Mendes, Rico, Bernat, Letellier ve Lee Kang’ın sakatlıkları bulunuyor. Lens takımında  Lukasz Poreba ve Wesley Said’in sakatlıkları devam ediyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Warren Zaire Emery, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Przemyslaw Frankowski, David Costa, Kevin Danso, Morgan Guilavogui, Salis Abdul Samed, Angelo Fulgini, Deiver Machado, Andy Diouf, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 2 hafta geride kalırken, geçen sezonun ilk 2 sırasındaki PSG ve Lens puan kayıplarına engel olamadı. Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen tarafların, ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.11

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.45

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG galibiyetiyle sona eren mücadelede, ev sahibi rakibine hem ilk yarı hem de ikinci yarıda üstünlük kurmayı başardı. PSG ilk galibiyetini alırken, Lens ise henüz galibiyetle tanışmadı.