İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Atalanta Maç Tahmini 26.08.2023

İddaa fikstüründe 26 Ağustos Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesinde, Frosinone‘nin iç sahada rakibi Atalanta. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak karşılaşma, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Frosinone galibiyetine 4.65, beraberliğe 4.15, Atalanta galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 oran kazandırıyor.

Frosinone Mağlubiyetle Başladı

İtalya Serie B Ligi’nin son şampiyonu Frosinone, Serie A Ligi’ne geri dönmeyi başarırken, ilk hafta son şampiyon karşısında 3-1’lik yenilgiden kurtulamadı. Teknik adamlık görevine Eusebio D Francesco’yu getiren, transfer döneminde ise 18 ismi kadrosuna atan ev sahibi, 1-0 öne geçmeyi başardığı Napoli karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kaçamadı. 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderebilen Frosinone, lige zayıf bir başlangıç yaptı. Yeni transferlerin 15’i takıma kiralık olarak katılırken, sadece 3 oyuncuya bonservis ödediler. Kadro kurmakta fazlasıyla zorlanan Frosinone, yeni sezonda Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alırken, ilk hafta aksini ispatlayamadı.

Atalanta Kilidi Zor Açtı

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlarken, ilk haftayı galibiyetle kapatan takımlardan birisi Atalanta oldu. Gian Piero Gasperini yönetiminde yoluna devam eden konuk ekip, transfer döneminde 5 takviyeyle kadrosunu güçlendirirken, giden yıldızlarını yerini doldurmayı başardı. İlk hafta Sassuolo deplasmanında izlediğimiz Atalanta, maç boyunca oyunun hakimiyetini elinde tutmayı başarırken, savunma kilidini oyuna sonradan giren yeni transfer De Ketelaere ile açtı. Savunmada hataya izin vermeyen, hücum hattında ise maçın son anlarında etkili olan konuk ekip, geçen sezonun son haftalarında gösterdiği düşüşten uzak bir başlangıç yaptı. UEFA Avrupa Ligi gruplarında izleyeceğimiz Atalanta, ilk haftanın ardından yeni transferleriyle güven vermeyi başardı.

Frosinone – Atalanta Maç Bilgileri

Empoli – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone cephesinde Karlo Lulic’in sakatlığı devam ediyor. Atalanta’da ise El Bilal Toure ve Hans Hateboer’in sakatlıkları bulunuyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Przemyslaw Szyminski, Riccardo Marchizza, Anthony Oyono, Luca Mazzitelli, Harroui, Brescianini, Luca Garritano, Borelli, Jaime Baez.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Berat Djimsiti, Ederson, Matteo Ruggeri, Mitchel Bakker, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Sead Kolasinac, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

İlk hafta deplasmandan rahat bir galibiyetle dönen Atalanta, yeni transferleriyle sezona iyi başladı. Kadro kurmakta zorlanan ve lige geri dönen Frosinone karşısında, Atalanta’nı galibiyetlerine hız kesmeden devam edeceği görüşündeyim.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Frosinone bu hafta sürpriz bir galibiyete imza attı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, ilk haftadan galip çıkan Atalanta karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve sahadan 3 puanla ayrıldı.