İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Empoli Maç Tahmini 26.08.2023

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona mağlubiyetlerle başlayan Monza ve Empoli, 26 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus.

Rexbet, Monza galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.55, Empoli galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Monza Kazanmak İstiyor

Geçen sezon yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde kalmayı başaran Monza, yeni sezonda 7 transferle kadrosunu güçlendirdi. Ev sahibi geçtiğimiz sezonda yaptığı transferlerle dikkat çekmişti. Teknik adam Raffeale Palladino yeni sezonda görevine devam ederken, Monza cephesinde ilk hafta mağlubiyetle sona erdi. Konuk oldukları İnter deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldılar. Maç boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanan ev sahibi, savunma da rakibine direnç gösteremedi. İlk haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Monza, bu hafta Empoli’yi sahasında konuk edecek. Denk seviyedeki rakibi karşısında galip gelmek istiyorlar.

Empoli’de Hedef 3 Puan

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona mağlubiyetle başlayan bir diğer takım ise Empoli oldu. Zanetti ve öğrencileri Hellas Verona karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, sezona etkisiz bir başlangıç yaptı. Denk bir mücadele ortaya koymalarına karşın, rakip fırsatları daha iyi değerlendirdi. Yeni sezon öncesi 12 transferle kadrosunu büyük ölçüde yenilen Empoli, hücum hattına transfer ettiği Caputo ve Gyasi’ye ilk 11’de forma şansı verirken, istediği katkıyı alamadı. İyi bir hazırlık dönemi geçirmesine karşın, ilk resmi sınavında mağlup olan konuk ekip, kısa sürede toparlanmak istiyor. Empoli bu hafta Monza deplasmanında yeni sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Monza – Empoli Maç Bilgileri

Monza – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza cephesinde bu hafta Davide Bettella’nın sakatlığı bulunuyor. Empoli’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Danilo D’Ambrosio, Patrick Ciurria, Pepin, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İlk hafta İnter’e diş geçirmeyi başaramayan Monza, yeni transferleriyle oyundaki etkisini arttıracaktır. Ev sahibinin İnter karşısında yaptığı haftaları Empoli karşısında tekrarlamayacağını ve haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada skoru belirleyen isim Andrea Colpani oldu ve Monza’ya iç sahada galibiyeti getirdi. Ev sahibi 2 golle kazanırken, Empoli’ye gol şansı vermedi.