İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Roma İddaa Tahmini 26.08.2023

Hellas Verona evinde Roma‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 2. hafta mücadelesi, 26 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, futbol severler iki ezeli rakibin mücadelesini S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilecek.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.45, Roma galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin bizlere sunduğu özel oran fırsatlarında ise, Roma Kazanır seçeneğini değerlendirmeniz halinde 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırıp tercih yapmanız halinde ise 20.00 oran kazanacaksınız.

Hellas Verona’dan 3 Puan

İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Empoli deplasmanına konuk olan Hellas Verona, yeni transferleriyle kazandı. Yeni sezonda göreve Marco Baroni’yi getiren ev sahibinde, Ivan Ilic, Giovanni Simeone, Cancellieri, Caprari ve İbrahim Sulemana gibi yıldızlar takımdan ayrılırken, yerlerine Yyah Kallon, Ondrej Duda, Jayden Braaf, Saponara, Mboula ve Bonazzoli transfer edildi. İlk hafta galibiyeti getiren gol 75. dakikada Bonazzoli’den gelirken, geçen sezonun etkisiz takımlarından Hellas Verona, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Savunma hattıyla maç boyunca rakibine göz açtırmayan ev sahibi, bu kez Roma karşısına çıkacak. 2. hafta çok daha güçlü bir rakip karşısında izleyeceğimiz ev sahibi, oyun etkisini sürdürmek ve yeni sezonda iddiasını korumak istiyor.

Roma Evinde Kazanamadı

Roma, İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Candreva engeline takıldı. Sahasında Salernitana’yı konuk eden Jose Mourinho ve öğrencileri, mücadeleye harika bir başlangıç yaparken, Belotti’nin ilk golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Yıldız golcü daha şık bir golle takımını 1-0 öne geçirirken, Roma’nın Candreva tarafından kalesine gelen ilk 2 isabetli şut golle sonuçlandı. Sahneye bir kez daha Belotti çıkarken, skoru 2-2’ye getirdi. Evinde 1 puanla yetinen konuk ekipte, yeni transferler Parades ve Renato Sanches ilk maçta iyi performanslar sergilerken, geçen sezonda etkisiz kalan Belotti ise yeni transfer etkisi yarattı. İlk maçtan istediğini alamayan Roma, bu hafta Hellas Verona deplasmanında galibiyet arayacak.

Hellas Verona – Roma Maç Bilgileri

Hellas Verona – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona cephesinde Thomas Henry, Darko Lazovic ve Ondrej Duda’nın sakatlıkları bulunuyor. Roma’da ise Tammy Abraham ve Marash Kumbulla’nın sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Diego Coppola, Josh Doig, Isak Hien, Yayah Kallon, Michael Folorunsho, Filippo Terracciano, Cyril Ngonge, Milan Djuric, Federico Bonazzoli.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Evan Ndicka, Leonardo Spinazzola, Roger, Leandro Paredes, Houssem Aouar, Nicola Zalewski, Renato Sanches, Ola Solbakken, Stephan El Shaarawy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon öncesi iyi bir kadro kuran Roma, ilk maçtan istediğini alamadı. Jose Mourinho ve öğrencileri 2. haftada puan kayıplarına devam etmeyecek ve Hellas Verona’yı deplasmanda mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hellas Verona taraftarı önünde galibiyetlerine devam etti. Ev sahibi 2’de 2 yapmayı başarırken, 10 kişi kaldığı Roma karşısında puan kaybetmedi. Favori Roma ise yeni sezonda puan kayıplarına devam ediyor.