İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Sassuolo İddaa Tahmini 27.08.2023

Yeni sezona galibiyetle başlayan İtalya Serie A Ligi‘nin son şampiyonu Napoli, 27 Ağustos Pazar akşamı evinde Sassuolo‘yu konuk edecek. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Napoli galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.35, Sassuolo galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Şampiyon Napoli Kazanarak Başladı

İtalya Serie A Ligi’nde 33 yıl aranın ardından gelen şampiyonluğun kutlamaları Napoli cephesinde devam ederken, ev sahibi yeni sezona 3 puanla başladı. Geçen sezon Luciano Spalletti  önderliğinde Serie A Ligi’nde tarih yazan Napoli, yeni sezonda göreve Rudi Garia’yı getirdi. Min-jae Kim, Patenga ve Luperto gibi önemli yıldızlar takımdan ayrılırken, yerlerine  Giacomo Raspadori, Jens Cajuste, Natan ve Elia Caprile transfer edildi. Kadro kalitesini korumayı başaran Napoli, yeni sezonun ilk haftasında konuk olduğu Frosinone deplasmanından 3-1’lik galibiyetle döndü. İlk dakikalarda penaltı golüyle geriye düşen Napoli, ardından Raspadori, Politano ve Osimhen’in golleriyle geri dönmeyi bildi. Harika bir galibiyetle güven tazeleyen Napoli, yaşanan değişimlere rağmen, ligin en iddialı takımları arasında yer aldığını bizlere bir kez daha gösterdi.

Sassuolo Güven Vermedi

Geçen sezon İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Sassuolo’da, yeni sezon öncesi kadro büyük ölçüde değişirken, konuk ekip sezona mağlubiyetle başladı. Manuel Locatelli, Davide Fratessi, Hamed Junior Traore, Raspadori, Rogerio takımdan yüksek bonservis bedelleriyle ayrılırken, yeni transferler Andrea Pinamonti, Daniel Boloa, Luca Lipani, Cristian Volpato, Nedim Bajrami, Mlattieri ve Missori ilk hafta Atalanta karşısınd mağlubiyete engel olamadı. Sezona etkisiz bir  başlangıç yapan konuk ekip, bu hafta son şampiyon Napoli karşısına çıkacak. Napoli karşısında çıktıkları son 5 maçta da kazanamadıklarını söyleyelim.

Napoli – Sassuolo Maç Bilgileri

Napoli – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de karşılaşma öncesi Politano, Rui, Osimhen ve Kvaratskhelia’nın sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo’da tek eksik sakatlığı devam eden Agustin Alvarez.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Natan, Mathias Olivera, Juan Jesus, Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Giacomo Raspadori, Stanislav Lobotka, Jens Cajuste, Giovanni Simeone.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Matheus Henrique, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Pedro Obiang, Ruan, Andrea Pinamonti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 33 yıl sonra şampiyonluğu yaşayan Napoli, yeni sezonda da aynı etkiyle başladı. İlk haftadan farklı galibiyetle çıkan Napoli, ilk haftada farklı skorla mağlup olan Sassuolo karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.63

Betelli Oranı: H1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kalesini maç boyunca gole kapatan Napoli cephesinde, Victor James Osimhen ve Giovanni Di Lorenzo’nun golleri galibiyeti getirdi. Kazananları tebrik ederiz.