İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Genoa Maç Tahmini 27.08.2023

İtalya Sere A Ligi‘nde yeni sezona mağlubiyetlerle başlayan Lazio ve Genoa, 27 Ağustos Pazar akşamı 2. hafta kapsamında karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati ise 21:45.

Betroad, Lazio galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.15, Genoa galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.39, beraberliğe 3.50, konuk ekibe ise 5.13 oran veriyor.

Lazio’dan Beklenmedik Mağlubiyet

Lazio cephesinde yeni sezonda Maurizio Sarri görevine devam ederken, Taty Castellanos, Gustav Isaksen, Matteo Caancellieri, Diego Gonzalez, Daichi Kamada, Nicola Rovella ve Luce Pellegrini transfer edildi. Yeni sezon için iddialı bir kadro kuran ev sahibi, geçen sezonu 2. sırada bitirmiş ve şampiyonluğa uzun süre sonra ilk kez bu kadar yaklaşmıştı. Yeni sezon için daha güçlü bir kadro kuran ve kulübesini güçlendiren Lazio, ilk hafta Lecce deplasmanına galibiyet parolasıyla çıkarken, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadeleden, 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Skorun rehavetine kapılan ve hatasının bedelini 3 puan kaybıyla ödeyen Lazio, taraftarı önünde kazanmak istiyor.

Genoa Lige Adapte Olamadı

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Genoa, tüm transfer hamlelerine rağmen sezona mağlubiyetle başlamaktan kurtulamadı. Geri döndüğü Serie A Ligi’ne uygun bir kadro kurmaya çalışan konuk ekip, transfer döneminde Mateo Retegui, Radu Dragusin, Josep Martinez, George Pucas, Mattia Aramu, Junior Messias, Kevin Strootman, Morten Thosrby, Kevin De Winter ve Aaron Martin’i kadrosuna kattı. Kağıt üzerinde iyi bir kadro kuran Genoa, sahada ise aynı etkiyi gösteremeyince, iç sahada konuk ettiği Fiorentina karşısında 4-1’lik mağlubiyet yaşadı. Konuk ekipte kadronun birbirine uyum sağlaması zaman alacağa benziyor. Alberto Gilardino önderliğinde yeni sezona hazırlanan Genoa, kabusu Lazio karşısında unutturmak istiyor.

Lazio – Genoa Maç Bilgileri

Lazio – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da önemli bir eksik bulunmuyor. Genoa’da ise Marko Pajac’in sakatlığı devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Luca Pellegrini, Felipe Anderson, Nicolò Rovella, Pedro, Daichi Kamada, Manuel Lazzari, Taty Castellanos, Pedro.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Dragusin, Koni De Winter, Aaron Martin, Hilvan Hefti, Milan Badelj, Morten Thorsby, Morten Frendrup, Poablo Galdames, Mateo Retegui, Mattia Aramu.

İddaa Tahmini

Yeni sezona güçlenen kadrosuyla istediği başlangıcı yapamayan ve evine mağlubiyetle dönen Lazio, hatasını ligin eni temsilcilerinden Genoa karşısında telafi edecek ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Genoa deplasmanda Mateo Retegui’nin golüyle kazandı. Lazio ise geçen sezonu 2. sırada bitirirken, yeni sezonda ilk 2 haftadan puan çıkaramadı.