İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Manchester City İddaa Tahmini 27.08.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanan Manchester City deplasmanda, Sheffield United ile karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Sheffield United ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Sheffield United galibiyetine 18.00, beraberlik tercihine 7.00, Manchester City galibiyetine ise 1.20 verildiğini görüyoruz.

Sheffield United’ın İşi Zor 

Sheffield United, Premier Lig’de sezona pek iyi başlayamadı. Ligin ilk haftasında Bramall Lane’de konuk ettikleri Crystal Palace’dan puan alamadılar. Rakibine 1-0 kaybeden Paul Heckingbottom’un ekibi geçtiğimiz hafta ise Nottingham Forest deplasmanından puansız döndü. Mücadeleyi 2-1 kaybeden Sheffield United’da moraller bozuk. İlk 2 haftada puan ile tanışamayan Sheffield United’ı bu hafta yine zor bir maç bekliyor. Bramall Lane’de konuk edecekleri Manchester City karşısıdna sürpriz yapmaları son derece zor. Maç öncesinde Sheffield United’da Jayden Bogle sakat. 

Manchester City Net Favori

Manchester City, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Etihad’da konuk etttikleri Newcastle United’ı 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar. Julian Alvarez’in tek golüyle kazanan Manchester City, Premier Lig’de ilk 2 haftada fire vermedi. Ligin ilk haftasında ise Burnley deplasmanında 3-0 kazanmışlardı. Sezona 2’de 2 yaparak başlayan Pep Guardiola’nın öğrencileri bu hafta Sheffield United’ın konuğu olacak. Maçın net favorisi olan Manchester City’de Kevin De Bruyne ve John Stones sakat olan isimler. 

Sheffield United – Manchester City Maç Bilgileri

Sheffield United – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Jayden Bogle sakat. Manchester City’de Kevin De Bruyne ve John Stones sakat olan isimler. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Ligin yeni takımı Sheffield United, yeni sezona kötü başladı. İlk 2 haftada puan almayı başaramadılar. İlk hafta Crystal Palace’a 1-0, geçen hafta ise Nottingham Forest’a 2-1 kaybettiler. Manchester City ise sezona 2’de 2 ile başladı. Burnley’i 3-0 ile geçen Guardiola’nın ekibi geçen hafta ise Newcastle United’ı 1-0 mağlup etti. Bu hafta Bramall Lane’de net favoriler. Manchester City farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.35

Rexbet Oranı: H2, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City galibiyet serisini devam ettirdi. Haaland ve Rodri’nin golleriyle Sheffield United deplasmanında 2-1 kazandılar.