İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Aston Villa Bahis Tahmini 27.08.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Aston Villa deplasmanda, Burnley’in konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Burnley – Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Burnley kazanır 3.40, beraberlik 3.60, Aston Villa kazanır ise 2.18 olarak açıklanmış.

Burnley Galibiyet Peşinde 

Burnley, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta maç oynamadı. Luton Town deplasmanında oynayacakları karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi. Premier Lig’de şimdiye kadar 1 maça çıkan Vincent Kompany’nin ekibi sezonun ilk maçında Turf Moor’da Manchester City’e 3-0 kaybetmişti. Ligin yeni takımlarından biri olan Burnley, bu hafta Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. Watkins ve Diaby’e Burnley’in önlem alması şart. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Michael Obafemi sakat. Anass Zaraoury’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Aston Villa’dan 3 Puan 

Aston Villa, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu net bir galibiyet aldı. Villa Park’da Everton ile karşı karşıya gelen Unai Emery’nin öğrencileri rakibin 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de ilk hafta alınan Newcastle United mağlubiyetini de unutturmuş oldular. Eksiklerine rağmen net bir galibiyet alan Aston Villa, bu hafta sonu Turf Moor’da konuk olacağı Burnley karşısında da 3 puan peşinde. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da Tyrone Mings, Emiliano Buendia, Jacob Ramsey ve Bertrand Traore sakat olan isimler. 

Burnley – Aston Villa Maç Bilgileri

Burnley – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Michael Obafemi sakat. Anass Zaraoury’nin ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Aston Villa’da Tyrone Mings, Emiliano Buendia, Jacob Ramsey ve Bertrand Traore sakat olan isimler. 

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Burnley, bu sezon Premier Lig’in yeni takımı. İlk hafta Manchester City’e 3-0 kaybetmişlerdi. Şimdiye kadar ligde tek maç oynadılar. Aston Villa ise geçen haftayı 4 golle geçti. Premier Lig’de sezonun ilk galibiyetini Everton’a karşı aldılar. Burnley’in Turf Moor’da bu hafta reaksiyon göstermesini bekliyorum. Hem Burnley’den hem de Aston Villa’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa üst üste 2. galibiyetini aldı. Burnley’i Turf Moor’da 3-1 ile geçtiler.