İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Liverpool İddaa Tahmini 27.08.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün son maçı. Liverpool deplasmanda, Newcastle United’a konuk oluyor. Zorlu mücadeleyi saat 18.30’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Newcastle United ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Newcastle United kazanır 2.22, beraberlik 4.00, Liverpool kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde Liverpol kaybetmez tercihinin 20.00 oran olduğunu belirtelim.  

Newcastle United Deplasmanda Kaybetti 

Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Etihad’da Manchester City’nin konuğu olan Eddie Howe’un öğrencileri karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Julian Alvarez’in golüne engel olamadılar. Ligin ilk haftasında ise Aston Villa’yı 5 golle geçen bir Newcastle United vardı. İlk 2 haftada 3 puan toplayan Newcastle United, bu hafta Liverpool ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Newcastle United’da Joe Willock ve Emil Krafth’ın sakatlıkları bulunuyor. 

Liverpool’un Üstünlüğü Var 

Liverpool, Premier Lig’de ilk 2 haftada 4 puan topladı. Sezona Stamford Bridge’de Chelsea ile 1-1 berabere kalarak başlayan Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu ise Anfield’da 3 puanı kaptı. Bournemouth karşısında 1-0 geriye düştükleri maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. Aynı zamanda Liverpool’un maçı 10 kişi tamamladığını da belirtelim. Jurgen Klopp’un öğrencileri bu hafta sonu ise zor bir 90 dakika oynayacak. St. James Park’da Newcastle United’ın konuğu olacaklar. Son yıllarda Newcastle United’a karşı şansı tutan Liverpool, rakibi ile oynadığı son 10 Premier Lig maçında mağlubiyet yaşamadı. Bu hafta da yine Newcastle United karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı bulunuyor. 

Newcastle United – Liverpool Maç Bilgileri

Newcastle United – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Joe Willock ve Emil Krafth’ın sakatlıkları bulunuyor.  Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı bulunuyor. 

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Newcastle United, geçtiğimiz hafta Etihad’da konuk olduğu Manchester City’e direnemedi. Mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayıldılar. Liverpool ise Anfield’da Bournemouth’u 3-1 mağlup etti. Geriye düştükleri maçtan 3 puan ile ayrıldılar. Newcastle United’ın son yıllarda Liverpool’a karşı şansı da pek tutmuyor. Liverpool’un bu deplasmanda puan alacağını düşünüyorum. Rakib ile Premier Lig’de oynadıkları son 10 maçı da kaybetmediler. Liverpool yine puan alır.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.47

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United dramatik bir mağlubiyet yaşadı. 1-0 önde oldukları maçta 10 kişi kalan rakibinden 2 gol yediler ve St. James Park’da 2-1 mağlup oldular.