İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Udinese Maç Tahmini 28.08.2023

S Sport Plus ekranlarından 28 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Salernitana ile Udinese karşı karşıya gelecek.

intobet, Salernitana galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.40, Udinese galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Salernitana Skoru Koruyamadı

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlarken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Salernitana, konuk olduğu Roma deplasmanından 1 puanla dönüyor. Yeni transferleriyle galibiyete çok yaklaşan ancak skoru korumayı başaramayan ev sahibi, ilk haftada iyi bir mücadele gösterdi. 1-0 geriden gelerek yeni transfer Antonio Candreva’nın golleriyle skoru 2-1’e getirmeyi başaran Salernitana, kalesinde gördüğü son saniye golüyle 3 puandan oldu. Yeni sezon için 7 transferle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, geçen sezon yaşadığı küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı hedefliyor. Yeni sezonda taraftarı önüne ilk kez çıkacak olan Salernitana, Udinese karşısında sezonun ilk galibiyetini arayacak.

Udinese Güven Vermedi

Udinese, İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasını mağlubiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. Transfer döneminde Brenner, Etienne Camara, Lorenzo Lucca, Jordan Zemura, Oier Zarraga, Quina, Kabasele, Marley Ake ve Joa Ferreira’yı kadrosuna katan konuk ekip, yeni sezon için iddialı bir kadro kurarken, kadro kalitesini Juventus karşısında gösteremedi. İç sahada 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Andrea Sottil’in öğrencileri, hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. Rakip kaleye dahi gitmekte zorlanan Udinese, yaptığı kötü başlangıcı Salernitana deplasmanında unutturmak istiyor. İlk haftanın zayıf halkaları arasında yer alan konuk ekibin, transfer döneminde yaptığı hamlelere rağmen, Serie A Ligi’nde henüz güven vermeyi başaramadığını söyleyelim.

Salernitana – Udinese Maç Blgileri

Salernitana – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da Flavius Daniliuc’in sakatlığı devam ediyor. Udinese cephesinde ise Masina, Enzo Ebose, Brenner Souza, Ehizbue ve Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Lorenzo Pirola, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Mateusz Legowski, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Boulaye Dia.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Jordan Zemura, Nehuen Perez, Jaka Bijol, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Marley Ake.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona puan kayıplarıyla başlayan Salernitana ve Udinese, ilk hafta savunmada yaptığı hatalarla dikkat çekti. Kalesini gole kapatmakta zorlanan tarafların, bu haftada kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum. İki takımda mücadelede skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazar Samardzic ve Boulaye Dia’nın karşılıklı gollerine sahne olan mücadelede, Salernitana ve Udinese birbirlerine diş geçiremedi. İki takımda sahadan 1’er puanla ayrılırken, karşılıklı gollere imza attı.