Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 01.09.2023 

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük deplasmanda, Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Zorlu karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Çaykur Rizespor ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Çaykur Rizespor kazanır 2.40, beraberlik 3.71, Fatih Karagümrük kazanır ise 2.99 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor Derbide Gülen Taraf 

Çaykur Rizespor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanına konuk oldu. Rakibi karşısında iyi bir direnç gösteren Çaykur Rizespor sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılarak hafatnın sürpriz sonuçlarından birine imza attı. İlhan Palut yönetiminde bu sezon Süper Lig’de ilk galibiyetini almış oldular. İlk 3 haftada 4 puan toplayan Karadeniz ekibi bu hafta ise Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Çaykur Rizespor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Fatih Karagümrük 2 Puan Bıraktı 

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada Ankaragücü’nü konuk etti. Marcus Rohden’in golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamayarak mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de 3 hafta geride kaldı ve Fatih Karagümrük’ün tek mağlubiyeti var. Ligin ilk haftasında Beşiktaş’a kaybetmişlerdi. Bu mağlubiyetin ardından Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında 4 puan topladıklarını belirtelim. Bu hafta Çaykur Rizespor’a konuk olan Alparslan Erdem’in ekibinde önemli bir eksik bulunmuyor. 

Çaykur Rizespor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor, Karadeniz derbisinde 3 puan almayı başardı. Geçen hafta konuk oldukları Trabzonspor deplasmanında 3-2 kazandılar ve sezonun ilk galibiyetini elde ettiler. Benhur’un 2 gol attığı maçtan 3 puan çıkartan Çaykur Rizespor’da moraller yerinde. Fatih Karagümrük ise geçen hafta Ankaragücü ile yenişemedi. İç sahada konuk ettikleri rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Rize’de gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulacağı, karşılıklı gollerin atılacağı bir maç izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Çaykur Rizespor tek golle kazandı. Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup ettiler.