Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Trabzonspor İddaa Tahmini 01.09.2023 

Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta heyecanı başlıyor. Trabzonspor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve Beın Sporst 1 kanalından yayınlanacak.

Kasımpaşa ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kasımpaşa kazanır 3.01, beraberlik 3.74, Trabzonspor kazanır ise 2.38 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. Maçın 2.5 ÜST oranı 20.00 olarak belirlendi.

Kasımpaşa’dan 1 Puan 

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Pendikspor karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. 1-0 geriye düştükleri maçta 1 puanı, Claudio Winck’in golüyle kurtardılar. Süper Lig’de ilk 3 haftada mağlubiyet yüzü görmeyen Kemal Özdeş’in ekibi bu süreçte 5 puan topladı. Bu hafta ise Trabzonspor ile karşı karşıya gelecekler. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Trabzonspor’da Moraller Bozuk 

Trabzonspor’da moraller bozuk. Galatasaray deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından geçen hafta Karadeniz derbisinde de puan almayı başaramadılar. İç sahada konuk ettikleri rakibi Çaykur Rizespor’a 3-2 kaybeden Nenad Bjelica’nın ekibi sezona hiç iyi başlayamadı. İlk 3 hafta sonunda sadece 1 galibiyet alabilen Trabzonspor’un bu sezon şampiyonluk yarışı içinde olması düşük ihtimal olarak gözüküyor. Bu sezon tek galibiyetini Antalyaspor karşısında alan Trabzonspor, bu hafta ise Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Mislav Orsic ve Trezeguet’in sakatlıkları sürüyor. 

Kasımpaşa – Trabzonspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Mislav Orsic ve Trezeguet’in sakatlıkları sürüyor

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamadou Fall

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Joaquin Fernandez, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Umut Bozok

İddaa Tahmini

Trabzonpsor’da moraller bozuk. Galatasaray deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor karşısında da 3-2 kaybettiler. Son 2 maçını puansız geçen Trabzonspor’da işler yolunda gitmiyor. Kasımpaşa ise geçen hafta Pendikspor karşısında 1 puanı zor kurtardı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de bu sezon 3 maçta da kaybetmediklerini belirtelim. Trabzonspor’un savunması sorunlu. İlk 3 haftada hiç güven vermediler. Gollere yönelmekte fayda var. 2.5 gol barajının aşılmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Bol gollü bir maç oldu. Enis Bardhi önderliğinde Trabzonspor 5 golle kazandı.