sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.09.2023

İtalya Serie A Ligi, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 kapsamında 1 Eylül Cuma akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Roma – Milan: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde iki ezeli rakip Roma ile Milan, Olimpico Stadı’nda kozlarını paylaşıyor. 3. hafta mücadelesi 1 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon başlamadan önce transfer dönemine yaptığı hamlelerle damga vuran Roma, sezonun başlamasıyla birlikte sahada aynı etkiyi gösteremedi. Jose Mourinho ve öğrencileri, ilk 2 haftalık fikstürü 1 puanla geride bıraktı. Transfer döneminde Leandro Paredes, Renato Sanches, Evn Ndicka, Hossem Aouar, Rasmus Kristensen ve Sardar Azmoun’u kadrosuna katan ev sahibi, yeni transferleriyle önce Salernitana karşısında 2-2’lik beraberliğe razı geldi, ardından Hellas Verona karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Roma cephesinde son olarak takıma katılan isim tecrübeli golcü Romelu Lukaku oldu. Belçikalı golcü takıma kiralık olarak katılırken, ev sahibinde teknik adamın elini fazlasıyla güçlendirdi. Sezonun ilk galibiyetini Milan derbisinde almak isteyen Roma, artık kadro kalitesini sahaya yansıtmak istiyor. Christian Pulisic ve Olivier Giroud işbirliği yeni sezonda Milan’ı galibiyetlere taşıyor. Yeni sezon için iddialı bir kadro kuran Milan, iddiasını ilk 2 haftada sergilediği futbol ve aldığı galibiyetlerle ispatladı. Açılışı Bologna deplasmanında 2-0’lık galibiyetle yapan Pioli’nin öğrencileri, Torino karşısında ise geçtiğimiz hafta 4-1’lik galibiyete imza attı. Pulisic yeni kariyerine 2 golle başlarken, Giroud ise 2 gol, 1 asistle sezona fırtına gibi bir giriş yaptı. 180 dakika sonunda rakip fileleri 6 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, hücum hattıyla rakiplerine adeta korku salıyor. 7 yeni transferin konuk ekibe çok fazla şey kattığını söyleyelim. Milan yeni sezondaki başarısını derbi galibiyetiyle taçlandırmak istiyor. Konuk ekip bu sezonki en zorlu sınavını vermeye hazırlanıyor. Roma ilk 2 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Ev sahibi harika bir kadro kurmasına rağmen, henüz sahada etkili olamadı. Milan ise yeni transferleriyle sezon harika başladı. Sezonun ilk derbi sınavını kazanmak isteyen Roma ve Milan, bu zorlu mücadelede galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

Nantes – Marsilya: MS 2, 1.52 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Nantes sahasında Marsilya’yı konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 4. hafta mücadelesi, 1 Eylül Cuma akşamı Türkiye saati ile 22.00’de başlarken, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk kez galibiyete bu kadar fazla yaklaşan Nantes, 2-0 ve 3-1’lik üstünlükler yakaladığı Monaco karşısında skoru korumayı başaramayınca, sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı ve ilk 3 haftanın tamamında puan kaybetti. İlk 2 hafta Toulouse ve Lille karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Nantes cephesinde, geçen sezonki kötü gidişat teknik adam hamlesi ve 10 transfer rağmen devam ediyor. Yeni sezonda göreve Pierre Aristouy’u getiren ev sahibi, transfer döneminde ise 10 ismi kadrosuna kattı. İlk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Nantes, bu sezon ilk kez Monaco karşısında etkili bir oyun sergiledi. Toparlanma sinyalleri veren ev sahibi, bu kez iç sahada Marsilya’yı mağlup etmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne erken veda eden Marsilya, yeni sezona devler sahnesinde yaşadığı büyük şokla başlarken, rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çevirdi ve 3 maçtan 7 puan topladı. Yeni teknik adamı Marcelino önderliğinde Reims ve Brest galibiyetlerine imza atan konuk ekip, Metz deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle döndü. Sadece Metz karşısında puan kaybı yaşayan Marsilya, deplasmanda skoru rehavetine kapıldı ve 2-0’lık üstünlüğe rağmen kazanamadı. Monaco ile birlikte sezonun en iyi başlangıcına imza atan konuk ekip, 3 maç sonunda rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Maç başına 2 gol ortalamasıyla yoluna devam eden Marsilya cephesinde, yeni transferler Pierre Aubameyang, Ismaila Sarr iyi performanslarıyla dikkat çekerken, genç golcü Vitinha ise sezon iyi başlayan bir diğer isim oldu. Marsilya yenilmezlik serisini Nantes deplasmanında galibiyetle taçlandırmak istiyor. Fransa Ligue 1’de sezona kabus gibi başlayan Nantes, ilk 3 hafta sonunda zayıf halkalar arasında yer alıyor. Marsilya ise ilk 3 haftanın en formda takımları arasında. Marsilya yeni hocasıyla galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Dortmund – Heidenheim: H1, 1.42 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 1 Eylül Cuma akşamı bizleri bekleyen Almanya Bundesliga 3. hafta mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Heidenheim karşı karşıya gelecek. Saat 21.30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Borussia Dortmund cephesinde ilk 2 hafta 4 puanla geride kaldı. Almanya Bundesliga’da geçen sezon üzücü bir son yaşayan ve son maçta şampiyonluğu Bayern Münih’e kaptıran Edin Terzic’in öğrencileri, yeni sezonda çok iyi bir futbol sergilemeyi başaramamasına karşın, Köln karşısında kazanırken, Bochum ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.  Özellikle ilk hafta Köln karşısında çok zor anlar yaşayan Dortmund, Bochum karşısında ise 1-0 geriden gelerek beraberliği buldu. İlk 2 haftada istediği futbolu ortaya koyamayan ev sahibinde, Jude Bellingham’ın yokluğu fazlasıyla hissediliyor. Yeni transfer Felix Nmecha ilk 2 haftada etkili bir futbol sergilemesine rağmen, henüz Bellingham’ın yerini dolduramadı. İç sahada hata yapmak istemeyen Dortmund, Heidenheim karşısında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Heidenheim, ilk hafta Wolfsburg deplasmanında 2-0’lık mağlubiyet yaşadı. Konuk ekip ilk hafta hem savunma hem de hücum hattında iyi bir performans sergilemedi. Frank Schmidt ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise ilk iç saha sınavını Hoffenheim karşısında verirken, 2-0’lık üstünlüğü koruyamadı ve  3-2’lik mağlubiyetle kötü gidişatını sürdürdü. Maça harika başlayan Heidenheim, Marvin Pieringer ve Jan-Niklas Beste’nin golleriyle öne geçerken, son 13 dakikada kalesini 3 gole kapatamadı ve mağlup oldu. Üzücü bir son yaşayan konuk ekipte, Dortmund deplasmanı öncesinde moraller bozuk. İlk 2 haftada yaptığı hataları telafi etmek isteyen Heidenheim, Dortmund deplasmanında sürpriz arayacak. Yeni sezonda mağlubiyete yer vermeyen Dortmund, 2 haftadan 4 puan çıkardı. Oyun etkisini arttırmak isteyen Edin Terzic ve öğrencileri, taraftar desteğini arkasına alarak, Heidenheim karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.64

Bets10 Bahis Oranı: 55.72