İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Alaves Valencia İddaa Tahmini 02.09.2023 

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Alaves evinde, Valencia ile kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 19.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Alaves ile Valencia takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Alaves galibiyetine 2.92, beraberlik tercihine 2.98, Valencia galibiyetine ise 2.75 verildiğini görüyoruz. 

Alaves Deplasmanda Direnemedi

Alaves, La Liga’da yeni sezona mağlubiyet ile başlamıştı. Cadiz deplasmanında 1-0 mağlup oldular ve sezona puansız başladılar. Ardından ise Mendizorrotza’da Sevilla’yı konuk eden Luis Garcia’nın ekibi sahadan 4-3’lük galibiyet ile ayrılarak 3 puanı kaptı. Geçen hafta ise Getafe deplasmanında puan almaya çok yakındılar ama 85’te yedikleri golle 1-0 kaybettiler. İlk 3 haftada 1 galibiyeti bulunan Alaves, bu hafta sonu Mendizorrotza’da Valencia’yı konuk edecek. Maç öncesinde Alaves’de önemli bir eksik yok.

Valencia’dan Beklenmedik Mağlubiyet

Valencia’nın La Liga’da 2 maçlık galibiyet serisi, geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da sona erdi. İç sahada Osasuna’yı konuk eden Yarasalar, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da ilk 3 hafta geride kalırken Ruben Baraja’nın ekibinin 6 puanı var. Ligin ilk 2 haftasında Sevilla ve Las Palmas karşısında üst üste galibiyetler almışlardı. Valencia, bu hafta sonu ise ligin yeni ekibi Alaves’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Alberto Mar’nin sakatlığı devam ediyor.

Alaves – Valencia Maç Bilgileri

Alaves – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Alberto Mar’nin sakatlığı devam ediyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

İddaa Tahmini

Alaves La Liga’da geçen hafta Getafe’nin konuğu oldu ve haftayı puansız geçti. Alfonso Perez’de maçın son dakikalarına doğru yedikleri golle 1-0 kaybettiler. La Liga’da ilk 3 haftada 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetleri var. Valencia ise Mestalla’da geçen hafta puan kaybı yaşadı. Osasuna karşısında sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu maçında gollü geçmesini bekliyorum. Valencia’nın savunması pek güven vermiyor. Bu sebeple gollere yönelmek daha mantıklı. Karşılıklı goller izleriz. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.91

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves tek golle kazandı. İç sahada konuk ettikleri Valencia’yı 1-0 mağlup ettiler.