İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Getafe İddaa Tahmini 02.09.2023 

İspanya La Liga’da ilk 3 haftayı firesiz geçen Real Madrid iç sahada, Getafe karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşmayı saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid bugün Getafe karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Real Madrid galibiyetine 1.33, beraberlik tercihine 5.30, Getafe galibiyetine 10.00 oran veriyor. 

Jude Beliingham Galibiyeti Getirdi

Real Madrid’de moraller yerinde. La Liga’da yeni sezonun başlayalı 3 hafta oldu ve Real Madrid bu 3 maçtan da galibiyet ile ayrılarak liderliğe oturdu. Geçtiğimiz hafta Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’yu tek golle geçen Real Madrid, üst üste 3. Galibiyetini aldı. Jude Bellingham yine attığı golle Real Madrid’e 3 puanı getiren isimdi. Carlo Ancelotti’nin ekibi sezona çok iyi başladı ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyor. Bu hafta Getafe’yi konuk edecek Real Madrid’de Ferland Mendy, Vinicius Junior ve Arda Güler’in sakatlıkları devam ediyor.

Getafe’den 3 Puan

Getafe, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de Alaves’i konuk eden Getafe, rakibini tek golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Bu sezon La Liga’da ilk galibiyetini alan Jose Bordalas’ın ekibi 4 puana sahip ve 4 puanın tamamını da taraftarı önünde aldılar. 2 hafta önce Girona deplasmanında hiçbir varlık gösteremediler ve rakibinie 3-0 kaybettiler. Getafe bu hafta Real Madrid’e konuk oluyor. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Enes Ünal, Luis Milla ve Mauro Arambarri sakat olan isimler.

Real Madrid – Getafe Maç Bilgileri

Real Madrid – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland Mendy, Vinicius Junior ve Arda Güler’in sakatlıkları devam ediyor. Getafe’de Enes Ünal, Luis Milla ve Mauro Arambarri sakat olan isimler.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Joselu

Getafe'nin ilk 11'i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

İddaa Tahmini

Real Madrid La Liga’da oynadığı 3 maçta da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Geçen hafta Celta Vigo deplasmanında zorlandıkları maçı 1-0 kazanarak 3’de 3 yaptılar. Ancelotti yönetiminde ilk 3 haftada fire vermeyen Real Madrid, La Liga’da zirvede yer alıyor. Getafe ise geçtiğimiz haftayı galibiyet ile geçti. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Alaves’i 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldılar. Real Madrid’de Vinicius Junior sakat ama yine de bu hafta farklı bir galibiyet almalarını bekliyorum. Ancelotti’nin ekibi farklı kazanır. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.71

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Jude Bellingham uzatmalarda attığı golle Real Madrid’e galibiyeti getirdi. Getafe’yi 2-1 ile geçen Real Madrid liderliğini sürdürdü.