İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Granada İddaa Tahmini 02.09.2023 

İspanya La Liga’da bu sezon galibiyet ile tanışamayan Real Sociedad iç sahada, Granada’yı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Sociedad ve Granada arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Sociedad kazanır 1.46, beraberlik 4.65, Granada kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.  

Real Sociedad 3 Maçtır Berabere

Real Sociedad, sezona başından bu yana çıktığı 3 La Liga maçında da galibiyet alamadı. Geçen hafta Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas ile golsüz berabere kaldılar. Üst üste 3 maçtır berabere kalan Bask ekibinde moraller bozuk. Henüz3 puan sevinci yaşayamadılar ve sezona kötü bir giriş yaptılar diyebiliriz. Ligin 4. Haftasında ise Anoeta’da Granada’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Andre Silva’nın sakatlıkları sürüyor.

Granada Evinde Kazandı

Granada La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Los Carmenes’de konuk ettikleri Mallorca’yı 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Rakibin 10 kişi kalmasıyla özellikle ikinci yarıda daha rahat bir 90 dakika çıkarttıklarını belirtelim. İlk 2 haftada Real Madrid ve Rayo Vallecano mağlubiyetlerinin ardından kazanarak moral bulan Granada, La Liga’da bu sezon ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta sonu Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak Granada’da Raul Torrente’nin sakatlığı bulunuyor.

Real Sociedad – Granada Maç Bilgileri

Real Sociedad – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Andre Silva’nın sakatlıkları sürüyor. Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak Granada’da Raul Torrente’nin sakatlığı bulunuyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Aihen Munoz, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Takefuso Kubo, Mikel Oyarzabal, Carlos Fernandez

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

İddaa Tahmini

Real Sociedad, La Liga’da üst üste beraberlikler alıyor. Geçtiğimiz hafta Las Palmas’a konuk olan Bask ekibi sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon 3 hafta geride kaldı ve Imanol’un ekibi bu 3 maçtan da 1’er puan ile sahadan ayrıldı. Granada ise geçen haftayı galibiyet ile geçti. Los Carmenes’de konuk ettikleri Mallorca’yı 3-2 mağlup ettiler. Bu galibiyet ile sezonun ilk 3 puanını aldıklarını belirtelim. Real Sociedad maçın favorisi. Anoeta’da artık kazanmalarını bekliyorum. Granada’yı mağlup ederler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 5-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad bu kez hata yapmadı. Anoeta’da Granada’yı 5-3 ile geçtiler ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.