İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Lazio İddaa Tahmini 02.09.2023

Napoli evinde Lazio‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin derbi mücadelesi, 2 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.68, beraberliğe 3.95, Lazio galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde 2.5 Üst 1.83, 2.5 Alt 1.98 olarak verilmiş.

Napoli Harika Başladı

İtalya Serie A Ligi’nın son şampiyonu olarak sezonu açan Napoli, teknik adam değişikliğine rağmen Serie A Ligi’ne damga vurmaya kaldığı yerden devam etti. Rudi Garcia yönetiminde 2’de 2 yapmayı başaran ev sahibi, önce Frosinone deplasmanında 3-1, ardından Sassuolo karşısında 2-0’lık galibiyetlere imza attı. Eksiklerine rağmen kazanan Napoli, Osimhen ve Kvaratskhelia gibi yıldızlarından henüz yararlanamazken, ilk 2 haftanın en iyi performanslarından birini sergiledi. 5 gol atıp, kalesinde sadece 1 gole izin veren Napoli cephesinde, Kim Min Jae’nin gidişine rağmen, savunmadaki harika performans devam ediyor. Lazio derbisinde kazanmayı hedefleyen Napoli, 180 dakika sona erdiğinde güven vermeyi başardı.

Lazio Mağlubiyetlerden Kurtulamadı

Lazio yeni sezona yapabileceği en kötü başlangıçlardan birini yaptı. Konuk ekip Sarri yönetiminde geçen sezonu şampiyon Napoli’nin ardında 2. sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi biletini cebine koyarken, yeni sezonun ilk 2 haftasında en zayıf halkalar arasında yer aldı. Lecce ve Genoa karşısına favori olarak çıkmasın rağmen, mağlubiyetlerden kurtulamayan konuk ekip, kalesinde gördüğü 3 gole karşılık, rakip filelere sadece 1 gol gönderebildi. Ciro Immobile dışında skor üretebilen çıkmadı. Geçen sezonun şampiyonu, yeni sezonun ise liderlik ortağı Napoli’ye deplasmanda konuk olacak olan Lazio, ilk 2 hafta performansıyla, derbiye moralsiz çıkacak.

Napoli – Lazio Maç Bilgileri

Napoli – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Khvicha Kvaratskhelia, Osimhen, Mario Rui ve Matteo Politano’nun sakatlıkları devam ediyor. Lazio cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Natan, Mathias Olivera, Juan Jesus, Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Giacomo Raspadori, Stanislav Lobotka, Jens Cajuste, Giovanni Simeone.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Luca Pellegrini, Felipe Anderson, Nicolò Rovella, Pedro, Daichi Kamada, Manuel Lazzari, Taty Castellanos, Pedro.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde geçen sezona şampiyonluğuyla damga vuran Napoli, etkisine yeni sezonda devam ediyor. Yeni transferleriyle sezona harika başlayan Napoli, ilk 2 haftadan puan çıkarmayı başaramayan Lazio’yu iç sahada mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbide kazanan taraf Lazio oldu. Konuk ekip sezona mağlubiyetlerle başlarken, milli ara öncesi ilk kez kazandı. Son şampiyon Napoli ise üst üste galibiyetlerin ardından, sezonun ilk yenilgisini tattı.