İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Monza İddaa Tahmini 02.09.2023

2 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Atalanta ile Monza karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Betroad, Atalanta galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.25, Monza galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.42, beraberliğe 3.60, konuk ekibe ise 4.49 oran veriyor.

Atalanta Taraftarı Önüne Çıkıyor

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona galibiyetle merhaba diyen Atalanta, Sassuolo deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkmasının ardında, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Frosinone deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndü. Transfer döneminde hücum hattını yenileyen Atalanta’da, Charles De Ketelaere , El Bilal Touré ve Gianluca Scamacca’nın performansı merak konusu olurken, yeni transferlerden sadece 2’si ilk 2 haftada çok kısa süre forma giyme şansı buldu. Özellikle Frosinone deplasmanında yeni transferlerin eksikliğini fazlasıyla hisseden Atalanta, etkili bir futbol sergileyemedi. Gian Piero Gasperini yönetiminde ligin yeni temsilcisine karşı alınan mağlubiyeti çabuk unutturmak isteyen ev sahibi, taraftarı önünde Monza’yı konuk edecek. Yeni sezonun ilk iç saha sınavını vereceklerini söyleyelim. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte, Atalanta’nın ligde etkisini artıracağını düşünüyorum.

Monza İç Sahada Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Monza, 14 yeni ismi kadrosuna kattı. Yeni kadrosuyla ilk hafta uyum sorunu yaşayan konuk ekip, konuk olduğu İnter deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan, savunma hattında ise direnç gösteremeyen Monza, geçtiğimiz hafta Empoli karşısında çok daha etkili bir futbol sergilerken, 2-0’lık skorla yeni sezonun ilk galibiyetini aldı. Konuk ekibe 3 puanı getiren 2 gole imzasını atan Andrea Colpani, harika bir performans ortaya koydu. Yenilenen kadrosuyla galibiyetlerine devam etmek isteyen Monza, bu hafta Atalanta deplasmanında galibiyet arayacak. Son maçta konuk ekibin toparlanma sinyalleri verdiğini söyleyebiliriz.

Atalanta – Monza Maç Bilgileri

Atalanta – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta cephesinde El Bilal Toure ve Hans Hateboer’in sakatlıkları devam ediyor. Monza’da bu hafta Davide Bettella’nın sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Rafael Toloi, Giorgio Scalvini, Berat Djimsiti, Ederson, Matteo Ruggeri, Mitchel Bakker, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Sead Kolasinac, Gianluca Scamacca.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Danilo D’Ambrosio, Patrick Ciurria, Pepin, Roberto Gagliardini, Matteo Pessina, Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde haftayı mağlubiyetle kapatan Atalanta, yeni golcülerinin takıma dahil olmasıyla birlikte, iç sahada kazanmak istiyor. Yeni sezonda ilk kez taraftarı önüne çıkacak olan Atalanta, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta iç sahada bizleri yanıltmadı. Ev sahibi milli araya rahat bir galibiyetle girerken, Monza karşısında 3 puan hedefine gol yemeden attığı 3 golle ulaştı.