İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Frosinone Maç Tahmini 02.09.2023

Dacia Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi 3. hafta mücadelesinde, Udinese ile Frosinone karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak mücadeleyi, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından izleyebilrsiniz.

Rexbet, Udinese galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.70, Frosinone galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Udinese Galibiyet Hedefinde

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 2 haftadan galibiyet çıkaramadı. Açılışı Juventus karşısında 3-0’lık iç saha mağlubiyetiyle yapan Udinese, geçtiğimiz hafta ise Salernitana deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Yeni transfer Lorenzo Lucca ilk 2 haftada katkı sağlamayı başaramadı. En yüksek bonservis bedelini ödedikleri golcü isim Brenner ise henüz forma giymedi. Yıldız ismin dönüşüyle 2 haftada sadece 1 gole imza atabilen Udinese’nin, etkisini arttıracağını düşünüyoruz. Salernitana karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan Andrea Sottil’in öğrencileri, 2 haftadır savunmada iyi performanslar sergilemiyor.

Frosinone Evinde Kazandı

Frosinone, İtalya Serie A Ligi’nin 2. haftasına sürpriz galibiyetiyle damga vuran takımlar arasında yer aldı. Serie B Ligi şampiyonluğunun ardından Serie A Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan konuk ekip, ilk hafta ligin son şampiyonu karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Maça daha hızlı başlayan taraf Frosinone olmasına karşın, güçlü rakip karşısında 1-0’lık üstünlüğü koruyamadılar. Atalanta karşısında da maça daha iyi başlayan taraf olarak dikkat çeken Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, bu kez hata yapmadı. Yeni transferler Harroui ve Monterisi’nin golleriyle galibiyete uzandılar. Etkisini sürdürmek isteyen Frosinone, bu hafta Udinese deplasmanına konuk olacak.

Udinese – Frosinone Maç Bilgileri

Udinese – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese’de Ebosse, Masina, Souza, Ehizibue ve Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor. Frosinone cephesinde Karlo Lulic’in sakatlığı devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Jordan Zemura, Nehuen Perez, Jaka Bijol, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Marley Ake.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Przemyslaw Szyminski, Riccardo Marchizza, Anthony Oyono, Luca Mazzitelli, Harroui, Brescianini, Luca Garritano, Borelli, Jaime Baez.

İddaa Tahmini

İlk haftalarda zorlu fikstürlerle karşı karşıya kalan taraflar, bu hafta denk güçteki rakibi karşısında kazanmak istiyor. Udinese ve Frosinone’nin, 90 dakika sonunda galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika golsüz beraberlikle geçildi. İki takımda maç boyunca net gol fırsatları yakalamasına karşın, rakip savunmayı geçemedi. Udinese ve Frosinone karşılaşmayı golsüz beraberlikle tamamladı.