Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Konyaspor İddaa Tahmini 02.09.2023 

Trendyol Süper Lig’de Cumartesi günü 4 maç var. Bültenin ilk maçında Başakşehir iç sahada, Konyaspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.15’de başlayaca e Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Başakşehir Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Başakşehir kazanır 2.45, beraberlik 3.47, Konyaspor kazanır ise 3.08 olarak açıklanmış.

Başakşehir’den Üst Üste Mağlubiyetler 

Başakşehir, Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler alarak sezona başladı. Önce Alanyaspor deplasmanında 2-0 kaybeden İstanbul ekibi, iç sahada konuk ettiği Fatih Karagümrük karşısında da 2-0 mağlup oldu. 2 maçta da kazanmaları bekleniyordu ama vasat bir performans gösterdiler. Hücumda Piatek, henüz beklenen performansı gösteremedi. Emre Belözoğlu’nun öğrencilerinin 2 maçta da golle tanışamadığını da belirtelim. Bu hafta sonu Konyaspor’u konuk edecek Başakeşhir’de hedef mutlak 3 puan. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Patryk Szysz ve Mahmut Tekdemir sakat olan isimler. 

Konyaspor’dan İlk Galibiyet 

Konyaspor, ligin ilk 2 haftasından galibiyet çıkartamamıştı. İlk hafta İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Yeşil Beyazlılar, Antalyaspor deplasmanında da öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Stanojevic’in öğrencileri geçen hafta ise Gaziantep FK’yı konuk etti ve ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanarak sezonun ilk galibiyetini aldı. Süper Lig’de 3 haftada 5 puan toplayan ve mağlubiyeti bulunmayan Konyaspor, bu hafta Başakşehir’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da Muhammet Demir sakat. Adil Demirbağ ise kart cezalısı. 

Başakşehir – Konyaspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Patryk Szysz ve Mahmut Tekdemir sakat olan isimler. Konyaspor’da Muhammet Demir sakat. Adil Demirbağ ise kart cezalısı. 

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Şener Özbayraklı, Serdar Gürler, Ömer Ali Şahiner, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Bruno Paz, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Solok Cikalleshi

İddaa Tahmini

Başakşehir Süper Lig’de henüz puan almayı başaramadı. Ligini ilk haftasında Alanyaspor deplasmanında 2-0 kaybeden Emre Belözoğlu’nun ekibi 2 hafta önce ise Fatih Karagümrük’e iç sahada 2-0 kaybetti. Süper Lig’de henüz gol sevinci de yaşayamadıklarını da belirtelim. Konyaspor ise ilk 3 haftada mağlubiyet yüzü görmedi. Geçen hafta Gaziantep FK karşısında 2-0 kazanarak sezonun ilk galibiyetini elde ettiler. 3 maçta 5 puan toplayan Konyaspor, Başakşehir’e nazaran sezona daha iyi başladı. Bu hafta Başakşehir karşısında da puan almalarını bekliyorum. Konyaspor kaybetmez ve yenilmezlik serisini 4 maça çıkartır. 

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.40

Genzobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.59

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor sürpriz yaptı. 10 kişi kalan Başakşehir karşısında Cikalleshi’nin golüyle 1-0 kazandılar.