Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Kayserispor İddaa Tahmini 02.09.2023 

Trendyol Süper Lig’de ilk 3 haftada galibiyet alamayan Antalyaspor evinde, Kayserispor karşısında 3 puan arayacak. Müacdelenin saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Antalyaspor ile Kayserispor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 2.04, beraberlik tercihinin 3.76, Kayserispor galibiyetinin ise 3.76 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Antalyaspor Üstünlüğünü Koruyamadı 

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor deplasmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Maçın başında Sam Larsson’un golüyle öne geçen Antalyaspor, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı oldu. Süper Lig’de oynadığı 3 maçta galibiyet alamayan Antalyaspor, bu hafta Kayserispor’u konuk edecek. Maç öncesinde Antalyaspor’da Adam Buksa’nın sakatlığı bulunuyor. 

Kayserispor İyi Başladı 

Kayserispor’da moraller yerinde. Süper Lig’de ilk 3 hafta geride kaldı ve Kayserispor’un henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Galatasaray, İstanbulspor ve Samsunspor maçlarından 5 puan çıkarttılar. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Samsunspor’u 2-1 mağlup eden Çağdaş Atan’ın ekibi sezona oldukça iyi başladı. Üstelik Kayserispor’un transfer yasağı hala devam ediyor. Bu hafta Antalyaspor’a konuk olacak Kayserispor’da savunmadan Majid Hosseini’nin sakatlığı bulunuyor. 

Antalyaspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Adam Buksa’nın sakatlığı bulunuyor. Kayserispor’da savunmadan Majid Hosseini’nin sakatlığı bulunuyor. 

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Atabaerk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Baran Ali Gezek, Mame Thiam, Ali Karimi, Gökhan Sazdağı

İddaa Tahmini

Antalyaspor’un Süper Lig’de galibiyeti bulunmuyor. İlk 3 haftayı galibiyetsiz geçen Antalyaspor, geçen hafta konuk olduğu Sivasspor deplsamanında 1-1 berabere kalmıştı. Kayserispor ise geçen hafta Samsunspor’u konuk etti ve mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. İlk 3 haftada 5 puan toplayan Kayserispor’un sezona iyi başladığını belirtelim. Gollü bir maç beklentim var. Antalyaspor ilk galibiyetini arıyor. Kayserispor ise çıkışını sürdürme hedefinde. Karşılıklı goller atılır. Tercihimi iki takımına gol bulacağı yönünde.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.