Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Galatasaray İddaa Tahmini 02.09.2023 

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Galatasaray deplasmanda, Gaziantep FK’nın konuğu oluyor. Mücadele saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Gaziantep FK Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Gaziantep FK kazanır 6.74, beraberlik 4.91, Galatasaray kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde MS 2 ve 2.5 ÜST tercihi 20.00 oran olarak açıklandı.

Gaziantep FK 3 Maçtır Kaybediyor

Gaziantep FK’nın Süper Lig’de henüz puanı bulunmuyor. Geride kalan 3 haftada üst üste mağlubiyetler alan Erdal Güneş’in ekibinde moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta Konyaspor’a konuk olan Kırmızı Siyahlılar, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de henüz puanı bulunmayan 2 takımdan biri olan Gaziantep FK son sırada yer alıyor. İlk 3 haftada puan ile tanışamadılar ve bu hafta iç sahada, Galatasaray’ı konuk edecekler. Gaziantep FK’yı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da İlker Karaş’ın sakatlığı var.

Galatasaray Favori Taraf

Galatasaray, hafta içi önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonlar Ligi play off rövanş maçında Molde’yi konuk eden Galatasaray, rakibini 2-1 mağlup etti ve adını gruplara yazdırmayı başardı. Molde’yi her iki maçta da mağlup eden Galatasaray’da moraller yerinde. Bu hafta sonu Süper Lig’de Gaziantep FK’nın konuğu olacaklar. İlk 2 haftada 4 puan toplayan Sarı Kırmızılılar, ligin son sırasında bulunan ve puanı olmayan Gaziantep FK karşısında maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Galatasarayt’da Zaha’nın sakatlığı sürüyor.

Gaziantep FK – Galatasaray Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da İlker Karaş’ın sakatlığı var. Galatasarayt’da Zaha’nın sakatlığı sürüyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Batuhan Şen, Naoufel Khacef, Papy Djilobodji, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Max Gradel, Luka Stankovski, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Süper Lig’de geçen hafta İstanbulspor ile oynayacağı maçı ertelenen Galatasaray, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Molde’yi 2-1 mağlup etti ve adını gruplara yazdırdı. Süper Lig’de ilk 2 haftada ise 4 puan topladılar. Gaziantep FK için ise sezon bir hayli kötü başladı. İlk 3 haftada puan almayı başaramayan Gaziantep FK’da moraller bozuk. Geçen hafta konuk oldukları Konyaspor deplasmanında 2-0 kaybettiler. Savunmaları alarm veriyor. Galatasaray’dan gollü bir galibiyet beklentim var. Gaziantep FK deplasmanında zorlanmazlar.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray net bir galibiyet aldı. Gaziantep FK deplasmanında 3-0 kazanarak milli araya moralli girdiler.