İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Fulham İddaa Tahmini 02.09.2023

İngiltere Premier Lig’de ilk 3 haftayı galibiyet ile geçen ve lider konumda yer alan Manchester City evinde, Fulham ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak olup Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Manchester City ile Fulham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Manchester City galibiyetine 1.18, beraberlik tercihine 8.00, Fulham galibiyetine ise 16.50 verildiğini görüyoruz.

Manchester City Fire Vermiyor

Manchester City Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Bramall Lane’de Sheffield United’a konuk olan Manchester City, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Erling Haaland ve Rodri’nin golleriyle kazanan Pep Guardiola’nın ekibi Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini elde etti ve liderliğe yükseldi. Erling Haaland’ın Sheffield United karşısında penaltı kaçırdığını da belirtelim. Bu hafta sonu Etihad’da Fulham’ı konuk edecek Manchester City’den yine farklı bir galibiyet bekleniyor. Maç öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne ve John Stones sakat olan isimler.

Fulham İyi Direndi

Fulham, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de sürpriz bir sonuç aldı. Emirates’de konuk oldukları Arsenal ile 2-2 berabere kaldılar. Üstelik 83. Dakikada Bassey’in kırmızı kart görmesinin ardından 87. Dakikada golü buldular ve 1 puanı aldılar. Premier Lig’de ilk 3 haftada 4 puan toplayan Marco Silva’nın ekibi bu hafta ise Manchester City’nin konuğu olacak. Fulham’ın bu 4 puanı da dış saha maçlarında topladığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Fulham’da Calvin Bassey kart cezalısı.

Manchester City – Fulham Maç Bilgileri

Manchester City – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kevin De Bruyne ve John Stones sakat olan isimler. Fulham’da Calvin Bassey kart cezalısı.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Manchester City galibiyet serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Burnley’e konuk olan Manchester City, rakibini 2-1 mağlup etmişti. İlk 3 maçta fire vermeyen Guardiola’nın öğrencileri 9 puan ile lider konumda yer alıyor. Fulham ise geçen hafta Arsenal deplasmanında sürpiz yaptı. Emirates’de Arsenal ile 2-2 berabere kaldılar ama bu hafta işleri zor. Manchester City kolay bir galibiyet alır. Halland önderliğinde farklı kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.31

Betroad Oranı: H1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City farklı kazandı. Etihad’da konuk ettikleri Fulham’ı 5-1 ile geçtiler.