Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Fenerbahçe İddaa Tahmini 03.09.2023

Trendyol Süper Lig’de 4. Hafta heyecanı sürüyor. Ankaragücü evinde, Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmayı saat 21.45’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Ankaragücü ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 4.67, beraberlik 4.28, Fenerbahçe kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde ‘MS 2’ tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Ankaragücü Sürpriz Peşinde

Ankaragücü Süper Lig’in 4. Haftasında bugün Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olan Ankaragücü, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Süper Lig’de ilk 3 hafta geride kaldı ve henüz Ankaragücü’nün galibiyeti bulunmuyor. Ligin ilk haftasında Kasımpaşa deplasmanında 3-2 kaybettikten sonra Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük karşısında 1-1 berabere kalan Ankaragücü, bu hafta Fenerbahçe karşısında sürpriz yapmak istiyor. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Enock Kwateng’in sakatlığı bulunuyor.

Fenerbahçe Favori Taraf

Fenerbahçe, hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Twente deplasmanında da kazanmayı başardı. Rakibini 5-1’in rövanşında 1-0 mağlup ettiler ve gruplara kalmayı başardılar. Dzeko’nun penaltı golüyle kazanan Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde çıktığı 8. Resmi maçtan da galibiyet ile ayrılmış oldu. Süper Lig’de ise ilk 2 haftada Gaziantep FK ve Samsunspor’u mağlup eden Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Emre Mor, Miha Zajc, Lincoln ve Ferdi Kadıoğlu sakat olan isimler.

Ankaragücü – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Ankaragücü – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Enock Kwateng’in sakatlığı bulunuyor. Fenerbahçe’de Emre Mor, Miha Zajc, Lincoln ve Ferdi Kadıoğlu sakat olan isimler.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Ali Sowe

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi Samuel, Luan Peres, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Hafta içi Konferans Ligi’nde 5-1’in rövanşında Twente deplasmanında 1-0 kazanan Fenerbahçe, turu geçti ve adını gruplara yazdırdı. Süper Lig’de ise ilk 2 haftada Gaziantep FK ve Samsunspor’u mağlup ettiler. Ankaragücü sezona iyi başlayamadı. İlk 3 maçta galibiyetleri yok ve sadece 2 puanları var. Fenerbahçe’ye karşı işleri zor. İsmail Kartal’ın ekibi haftayı galibiyet ile kapatır ve milli araya 3’de 3 ile girer.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe 3’de 3 yaptı. Ankaragücü deplasmanında 1-0 kazandılar ve milli araya lider olarak girdiler.