Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Freiburg Maç Tahmini 02.09.2023

Stuttgart evinde Freiburg‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga 3. hafta mücadelesi, 2 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlarken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hovarda, Stuttgart galibiyetine 2.21, beraberliğe 3.74, Freiburg galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.73, 2.5 Alt 2.16 olarak verilmiş.

Stuttgart Evine Hezimetle Döndü

Stuttgart, Almanya Bundesliga’da ilk haftaya aldığı 5 golle damga vurup, ilk haftanın en iyi performansını sergilerken, ikinci hafta 5 gol yiyip, en kötü performanslardan birini sergiledi. Stuttgart açılışı Bochum karşısında 5-0’lık galibiyetle açarken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Leipzig deplasmanından 5-1’lik mağlubiyetle döndü. Sebastian Hoeness ve öğrencileri, yeni sezona istikrardan uzak bir başlangıç yaptı. Deplasman performansıyla güven vermeyi başaramayan ev sahibi, iç sahada ise sezona harika başlamıştı. Stuttgart iç saha etkisine Freiburg karşısında kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Freiburg 2’de 2 Yaptı

Freiburg yeni sezona üst üste galibiyetlerle başladı. Christian Streich ve öğrencileri, açılışı Hoffenheim deplasmanında 2-1’lik skorla yaparken, geçtiğimiz hafta ise Werder Bremen engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Konuk ekibe geçtiğimiz hafta 3 puanı getiren gol son dakikada Maximilian Philipp’den geldi. İlk 2 haftayı kayıpsız geçmeyi başaran Freiburg, geçen sezonda ilk haftalara iyi performansıyla damga vurmuş ve sezon bittiğinde 5. sırada yer almıştı. Yeni sezonda en durgun transfer dönemlerinden birini geçiren konuk ekip, sadece 3 ismi kadrosuna kattı. Kadro kalitesini korumayı başaran ve yeni sezona iyi hazırlandığını ispatlayan Freiburg, galibiyetlerine Stuttgart karşısında devam etmek istiyor.

Stuttgart – Freiburg Maç Bilgileri

Stuttgart – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Deniz Undav, Josha Vagnoman ve Nikolas Nartey’in sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Lilian Egloff, Waldemar Anton, Woo-yeong Jeong, Atakan Karazor, Dan-Axel Zagadou, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Bir tarafta ilk haftaya damga vuran, ikinci hafta ise hezimet yaşayan Stuttgart, diğer tarafta ise sezonun en iyi başlangıçlarından birini yapan Freiburg var. İki takımın mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. İki takımda ilk haftalardaki hücum performansıyla güven verdi. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart iç sahada rakibini gol yağmuruna tuttu. Ev sahibi 5 golle Freiburg’u mağlup etmeyi başarırken, kalesinde gole geçit vermedi. Ev sahibi ilk haftada gösterdiği harika performansı, bizlere bir kez daha gösterdi.