Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Wolfsburg İddaa Tahmini 02.09.2023

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 2 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek.

Betelli, Hoffenheim galibiyetine 2.51, beraberliğe 3.74, Wolfsburg galibiyetine ise 2.66 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.22, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 2.29 oran veriyor.

Hoffenheim Moral Buldu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftayı 3 puanla geride bıraktı. Ev sahibi geçen sezon göreve geldikten sonra takımı düşme hattından alarak 12. sıraya kadar taşıyan Pellegrino Matarazzo ile yoluna devam ederken,  6 yeni ismi kadrosuna kattı. Son olarak hücum hattına Merghim Berisha’yı transfer ettiler. Fenerbahçe formasıyla tanıdığımız Berisha ve Szalai yeni sezonda Hoffenheim için mücadele edecek. İlk hafta Freiburg karşısında 2-1’lik mağlubiyet yaşayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Heidenheim karşısında 2-0 geriden gelerek son 13 dakikada bulduğu 3 golle 3-2’lik galibiyete imza attı. Hoffenheim evine moralli dönüyor.

Wind Wolfsburg’u Sırtladı

Wolfsburg cephesinde ilk 2 haftaya damga vuran isim Jonas Older Wind oldu. Takımının tüm gol yükünü sırtlanan Wind, 2 maçta 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yeni sezona fırtına gibi başlayan Niko Kovac ve öğrencileri, Hidenheim karşısında 2-0, Köln karşısında ise 2-1’lik galibiyetlere imza attı. Hücum hattında etkili olmayı başaran konuk ekipte, Wind dışında skor üretmeyi başaran isim olmazken, buna rağmen çok net gol fırsatları yakaladıklarını da belirtelim. Geçen sezon üst sıralara yetişmekte sıkıntı yaşayan Wolfsburg, yeni sezonda ise yeni transferleriyle üst sıraların iddialı takımları arasında yer aldı. Wolfsburg’u bu sezon Kovac yönetiminde mağlup etmek kolay değil.

Hoffenheim – Wolfsburg Maç Bilgileri

Hoffenheim – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim cephesinde Attila Szalai, Marco John ve Pavel Kaderabek’in sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg takımında ise tek eksik sakatlığı bulunan Kilian Fischer.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Tom Bischof, Marius Bülter, Dennis Geiger, Pavel Kaderabek, Angelo Stiller, Ihlas Bebou, Julian Justvan, Andrej Kramaric.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Moritz Jenz, Ridle Baku, Patrick Wimmer, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da sezonun en formda takımları arasına ilk 2 hafta performansıyla girmeyi başaran Wolfsburg, istikrarsız bir başlangıç yapan Hoffenheim karşısında galibiyetlerine tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.29

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.66

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim aldığı net galibiyetle, haftanın sürpriz takımları arasında yer aldı. Ev sahibi rahatlıkla kazanırken, namağlup Wolfsburg’a ilk mağlubiyetini yaşattı.