Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Darmstadt 98 İddaa Tahmini 02.09.2023

İddaa fikstüründe 2 Eylül Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Saat 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.23, beraberliğe 6.78, Darmstadt 98 galibiyetine ise 12.08 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Harika Başladı

Xabi Alonso yönetimindeki Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da yeni sezonun en iyi açılışlarından birine imza attı. Alonso geçen sezon göreve gelirken, takımın yükselişinde en önemli paya sahipti. Yeni sezonda istediği transferlerle daha güçlü bir kadro kuran tecrübeli teknik adam, ilk 2 haftada Leipzig ve Mönchengladbach karşısında Bayer Leverkusen’i 3’er puana taşıdı. İlk haftada Leipzig engelini 3-2’lik skorla geçen ekip, Gladbach deplasmanından ise 3-0’lık skorla döndü. İlk 2 haftada 6 gol bulan ev sahibi, aynı zamanda ligin en iyi hücum performanslarından birini sergiledi. İlk 2 haftada 2’şer gol bulan Victor Okoh Boniface ve Jonathan Tah ikilisi, yeni sezonda en fazla dikkat çeken isimler arasında yer aldılar. Ev sahibi galibiyetlerine taraftarı önünde devam etmek istiyor.

Darmstadt 98’in İşi Zor

Almanya Bundesliga’da ilk 2 hafta geride kalırken, konuk ekip Darmstadt 98 yeni yükseldiği ligde Werder Bremen ile birlikte zayıf halka haline geldi. Torsten Lieberknecht yönetiminde adını Bundesliga’ya yazdırmayı başaran, transfer döneminde ise 8 takviyeyle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı. Sezon açılışını Frankfurt karşısında 2-1’lik mağlubiyetle yapan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Union Berlin karşısında 4-1’lik mağlubiyet yaşadı. Rakip 21. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmesine rağmen, ligin yeni temsilcisi farklı mağlubiyetten kurtulamadı ve bir kez daha savunma zafiyetleriyle dikkat çekti. İlk 2 haftada mağlup olan Darmstadt 98’in, ilk 2 haftada galip çıkan Leverkusen karşısında işi oldukça zor.

Bayer Leverkusen – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Darmstadt 98 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Amine Adli kart cezalısı. Sardar Azmoun ve Patrik Schick’in ise sakatlıkları devam ediyor. Darmstadt 98 cephesinde ise Fraser Hornby ve Christoph Zimmermann’ın sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Piero Hincapie, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Granit Xhaka, Jeremie Frimpong, Nadiem Amiri, Victor Boniface.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Christoph Klarer, Christoph Klarer, Fabian Holland, Clemens Riedel, Marvin Mehlem, Braydon Manu, Matej Maglica, Fabian Nürnberger, Mathias Honsak, Emir Karic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da yeni sezonun en formda takımları arasında yer alan Bayer Leverkusen, galibiyet serisini ilk 2 haftada mağlup olan Darmstadt 98 karşısında sürdürecektir. Ev sahibinin taraftarı önünde rahat kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.41

Genzobet Oranı: H1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen iç sahada 5 golle kazandı. Ev sahibi ligin yeni temsilcisi Darmstadt 98 engelini zorlanmadan geçerken, attığı 5 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.