İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Juventus İddaa Tahmini 03.09.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin 3. haftası kapsamında, Empoli evinde Juventus‘u konuk edecek. 3 Eylül Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Empoli galibiyetine 4.90, beraberliğe 3.95, Juventus galibiyetine ise 1.72 oran belirlemiş durumda.  İddaa ise ev sahibine 4.42, beraberliğe 3.42, konuk ekibe ise 1.46 oran veriyor.

Empoli Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona 17 yeni transferler giren Empoli, sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Geçen sezonki kadrosunu büyük ölçüde değiştiren ev sahibi, yeni transferleriyle ilk 2 haftadan gol ve galibiyet çıkaramadı. Paolo Zanetti ve öğrencileri, ilk hafta Hellas Verona’ya karşı iç sahada 1-0’lık mağlubiyet yaşarken, geçtiğimiz hafta ise konuk olduğu Monza deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. İlk 2 hafta ender gol pozisyonları bulan, bu pozisyonları ise son derece kötü sonlandıran Empoli, yeni transferleriyle yeni sezona hazır bir görüntü sergilemedi. Kötü gidişatın sinyallerini hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar vermişti.

Juventus Beraberlikle Yetindi

Yeni sezon öncesi Manuel Locatelli, Moise Kean, Timothy Weah, Arkadiusz Milik, Facundo Gonzalez’i transfer eden Juventus, ilk 2 haftadan 4 puan çıkardı. Konuk ekip son 3 sezonda şampiyonluğu ezeli rakiplerine kaptırırken, özellikle geçen sezon federasyon tarafından verilen cezalarla zor günler geçirdi. Yeni sezonda Konferans Ligi’nden men edilen ve lige odaklanan konuk ekip, açılışı Udinese deplasmanında harika bir galibiyetle yaptı. İlk maçtan 3-0’lık galibiyetle çıkan Juventus, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Bologna ile 1-1 berabere kaldı. Sezona iyi başlayan Dusan Vlahovic ilk 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başardı ve iyi performansıyla dikkat çekti. Konuk ekip bu hafta Empoli karşısında kazanarak, milli araya moralli girmek istiyor.

Empoli – Juventus Maç Bilgileri

Empoli – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de bu hafta Elia Caprile’nin sakatlığı devam ediyor. Juventus cephesinde ise Mattia De Sciglio’nun sakatlığı devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğa odaklanan Juventus, ilk 2 haftadan 4 puan çıkardı. Sezona mağlubiyetsiz başlayan JUVE, bu hafta Empoli deplasmanından galibiyetle çıkarak, milli araya moralli girecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus milli araya galibiyetle gidiyor. Empoli deplasmanından rahat bir galibiyet çıkaran JUVE, 2 golle rakibine üstünlük kurarken, kalesini maç boyunca gole kapattı. Kazananları tebrik ederiz.