sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 03.09.2023

Fransa Ligue 1’in 4. hafta heyecanı 3 Eylül Pazar günü devam ederken, 3 karşılaşmayı kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Nice – Strasbourg: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 3 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe Fransa Ligue 1 mücadeleleri sahne alıyor. Türkiye saati ile 18:05’te başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Nice ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5. Nice cephesinde Francesco Farioli dönemi beraberliklerle başladı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nice, Ligue 1’de ilk 3 haftayı beraberliklerle geride bıraktı. Yeni sezonda yoluna namağlup devam eden Farioli’nin öğrencileri, henüz maç kazanmayı ise başaramadı. İlk 2 hafta Lille ve Lorient karşısında yakaladığı üstünlükleri korumayı başaramayan ev sahibi, geçtiğimiz haftayı ise Lyon’a karşı iç sahada golsüz beraberlikle geride bıraktı. Genç teknik adamıyla yeni oyun planına adapte olmaya çalışan konuk ekipte, transfer döneminde , Terem Moffi, Jeremie Boga, Aliou Baldé ve Morgan Sanson takıma katıldı. İlk galibiyetini almak isteyen Nice, milli ara öncesi kazanarak, moral bulmak istiyor.   İç sahada üst üste galibiyetlere imza atan Strasbourg, yeni sezonda ilk deplasman galibiyetini almak için Nice deplasmanına konuk oluyor. Transfer döneminde Abakar Sylla, Emanuel Emegha, Junior Mwanga, Dilane Bakwa ve Saïdou Sow  gibi önemli yıldızları kadrosuna katmayı başaran Strasbourg, teknik adamlık görevine ise Patrick Vieira’yı getirdi. İç sahada önce Lyon ardından Toulouse engellerini galibiyetlerle geçen konuk ekip, deplasmanda ise Monaco’ya karşı kaybetti. İlk maçta Lyon’u 2-1’lk galibiyetle geçmeyi başaran Strasbourg, sezonun ilk mağlubiyetini ise Monaco deplasmanında 3-0’lık skorla yaşadı. Konuk ekip ağır mağlubiyetin etkilerini üzerinden çabuk atmayı başarırken, geçtiğimiz hafta Toulouse karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle, toparlanmayı başardı. Strasbourg deplasmanda ilk galibiyetini almak istiyor. Nce ilk 3 haftadan 1’er puanla ayrıldı. Mağlubiyet yaşamayan ev sahibi, galibiyet hasretine milli ara öncesi son vermek istiyor. Strasbourg ise iç sahada üst üste galibiyetler alırken, deplasmanda mağlup oldu. İki iyi ve formda takımın mücadelesinde, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Metz – Reims: MS 2, 1.68 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 4. hafta heyecanı başlarken, Metz evinde Reims’i konuk edecek. 3 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Metz, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 3 haftayı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle kapattı. László Bölöni ve öğrencileri sezona istediği başlangıcı yapamazken, Rennes deplasmanından 5-1’lik mağlubiyetle döndü. Marsilya karşısında ise 2-0 geriden gelerek  skoru 2-2’ye getirmeyi başardılar. Marsilya beraberliği ev sahibinde olumlu sinyaller verirken, Metz cephesinde yeni sezonun ilk galibiyeti Clermont deplasmanında aldı. Skoru belirleyen isim Georges Mikautadze olurken, sezonun ilk galibiyetini alan ev sahibinde moraller yerinde. Geçen sezon göreve geldikten sonra Reims’i üst üste 20 maçta namağlup bir seriye taşıyan William Still, harika bir kariyer başlangıcı yaptı. Yeni sezonda Reims’in başındaki görevine devam eden teknik adamın, 10 yeni transferle eli güçlendi. İlk hafta Marsilya karşısında maça daha iyi başlayan ancak skoru korumayı başaramayan Reims, ilk haftadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İç sahada alınan 2-0’lık Clermont galibiyetiyle yükselişe geçen konuk ekip, ardından geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanında kazanmaya 3-1’lik skorla devam etti. Son maçta yeni transfer Teuma 2 golle dikkat çekerken, Reims bir kez daha eski performans grafiğine geri dönüşün sinyallerini verdi. Konuk ekip milli araya 3 maçlık galibiyet serisiyle girmek istiyor. Fransa Ligue 1’de son 2 haftaya aldığı farklı galibiyetlerle damga vuran Reims, galibiyetlerine ligin yeni temsilcilerinden Metz karşısında hız kesmeden devam edecek ve milli araya 3’te 3 yaparak girecektir.

Toulouse – Clermont: MS 1, 1.75 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde 4. hafta mücadeleleri 3 Eylül Pazar akşamı sahne almaya devam ediyor. Türkiye saati ile 14:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Toulouse ile Clermont karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 5. Fransa Kupası’nın son sahibi Toulouse, bu sezon UEFA Avrupa Ligi E Grubu’na düştü. LASK Linz, Liverpool ve US Gilloise’ye karşı mücadele edecek olan Tououse, yeni sezona iyi bir başlangıç yaparken, geçtiğimiz hafta deplasmanda ilk mağlubiyetini yaşadı. İlk hafta Nantes karşısında 2-1’lik galibiyete imza atan ev sahibi, ikinci haftada ise son şampiyon PSG ile berabere kaldı. İlk 2 hafta için harikulade bir performans grafiği sergileyen Toulouse, ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanında yaşadı. İlk 2 hafta savunmada gösterdiği başarıdan, Strasbourg karşısında çok uzak kalan ev sahibi, rakip kaleye ise 90 dakika sonunda sadece 1 isabetli şut gönderebildi. Toulouse yeniden yükselişe geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’de milli ara öncesi Toulouse deplasmanına konuk olacak olan Clermont, ilk 3 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulmayı başaramadı. Üst üste mağlubiyetler sezona 11 transferle hazırlanan konuk ekipte moralleri bozarken, teknik adam Pascal Gastien’in tahtı kısa sürede sallanmaya başladı. İlk 3 hafta kalesini tam 7 gole kapatmayı başaramayan Clermont, rakip fileleri ise 2 kez havalandırabildi. İlk hafta 2-0 öne geçtiği Monaco karşısında 4-2’lik mağlubiyet yaşayan konuk ekip, ardından Reims ve Metz karşısında gol dahi atamadan mağlup oldu. Hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kalan Clermont, toparlanmak adına güven vermekten çok uzakta. Fransa Ligue 1’de yeni sezona iyi başlayan Toulouse, ilk mağlubiyetini 3. haftada yaşadı. Milli ara öncesi yeniden yükselişe geçmek isteyen Toulouse, ilk 3 haftanın en zayıf halkası Clermont karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.64

Bets10 Bahis Oranı: 7.08