sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 03.09.2023

Fransa Ligue 1 fikstüründe 4. hafta mücadeleleri sahne alırken, 3 Eylül Pazar günü oynanacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Le Havre – Lorient: 2.5 ÜST, 1.97 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; 3 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Le Have evinde Lorient’i konuk edecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Le Havre, bu seviyeye adapte olmakta zorlandı. 10 yeni transferle Ligue 1 seviyesine çıkabilmek için çabalayan ev sahibi, ilk 3 haftada dirençli futboluna rağmen, puan kayıplarına engel olamadı. Zorlu Montpellier ve Rennes deplasmanlarından 2-2’lik beraberliklerle çıkmayı başaran Luka Elsner’in öğrencileri, iç sahada ise sezona mağlubiyetle başladı. Taraftarı önünde konuk ettiği Brest karşısında mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibi, milli ara öncesi taraftarı önünde sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Le Havre cephesinde ilk 3 hafta iyi hücum performansıyla, savunmada yapılan büyük bireysel hatalar dikkat çekti. Lorient yeni transferleriyle yeni sezona iyi bir giriş yaptı. Milli ara öncesine kadar namağlup bir performans grafiği sergileyen Lorient, 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle geride bıraktı. İlk 2 haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Regis Le Bris’in öğrencileri, PSG ve Nice gibi ligin iddialı takımlarından 1’er puan almayı başarırken, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Lille’e ağır bir hezimet yaşattı. 4-1’lik galibiyetle sahadan ayrılan Lorient, performansını her geçen hafta bir adım daha ileriye taşımayı başardı. Milli araya girilirken namağlup performansını korumak isteyen konuk ekip, bu hafta Le Havre deplasmanına konuk olacak. Le Havre ve Lorient takımları yeni sezona iyi hücum performanslarıyla başlarken, savunmada ise aynı etkiyi gösteremedi. Milli araya galibiyetle girmek isteyen tarafların mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Lille – Montpellier: MS 1, 1.57 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 3 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lille ile Montpellier karşı karşıya gelecek. 4. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de 3. haftayı ağır bir mağlubiyetle kapatan Lille, teselliyi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde buldu. İlk 2 haftadan 4 puan çıkarabilen Fonseca’nın öğrencileri, Nice beraberliğinin ardından Nantes galibiyetiyle yoluna devam etmişti. Konferans Ligi’nden yorgun dönen ev sahibi, Lorient deplasmanında ligin ilk mağlubiyetini 4-1’lik skorla yaşadılar. Hafta içi fikstüründe ilk maç mağlup ettiği Rijeka’ya deplasmanda konuk olan Lille, beraberlikle adını gruplara yazdırmayı başardı. Ligue 1 sahnesine bir kez daha yorgun dönen ev sahibi, bu kez Montpellier karşısında hata yapmak istemiyor. Lille bu sezon evinde çıktığı maçları kazandı. Fransa Ligue 1’in 3. haftasında Reims’i evinde ağırlayan Montpellier, yeni sezonun ilk mağlubiyetini taraftarı önünde 3-1’lik skorla yaşadı. İlk 2 haftada mağlubiyete yer vermeyen Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, ilk haftadan itibaren savunmada zafiyetler göstermişti. İlk hafta Le Havre ile 2-2 berabere kalan Montpellier, 2. hafta ise Lyon deplasmanında 4-1’lik galibiyete imza attı. İlk 3 haftada kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekipte, hücum hattı sezona son derece etkili bir başlangıç yaparken, savunma ise aynı etkiyi gösteremedi ve puan kayıplarında başrol oylandı. Montpellier ağır mağlubiyeti Lille deplasmanında unutturmak istiyor. Fransa Ligue 1’de ilk mağlubiyetini deplasmanda yaşayan Lille, taraftarı önünde galibiyetlerine geri dönmek istiyor. İç saha avantajına sahip olan Lille, Montpellier engelini 3 puanla geçerek, milli araya moralli girmeyi başaracaktır.

Lyon – PSG: MS 2, 1.34 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftadan galibiyet çıkaramayan Lyon ile ilk 3 haftayı namağlup geçiren PSG, 3 Eylül Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 3 haftanın en zayıf halkalarından birisi Laurent Blanc yönetimindeki Lyon oldu. Henüz galibiyetle tanışmayan ev sahibi, 3 haftalık fikstürü 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Geçen sezonu üst sıralardan uzak bitiren ev sahibi, yeni sezonda 9 transferle kadrosunu güçlendirdi. Güçlenen kadrosuyla kabus gibi bir başlangıç yapan Lyon, ilk 2 hafta Strasbourg ve Montpellier karşısında mağlup oldu. 180 dakika sonunda kalesini tam 6 gole kapatmayan Lyon, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Nice deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Galibiyetten çok uzak bir performans grafiği ortaya koyan Lyon, son şampiyon PSG’yi milli ara öncesi evinde konuk edecek. Fransa Ligue 1’de ilk 3 haftayı 5 puanla geride bırakan son şampiyon PSG, hafta içinde çok istediği bir transferi bitirdi ve genç golcü Randal Kolo Muani’yi kadrosuna kattı. Messi ve Neymar’ın gidişiyle birlikte hücum hattından güç kaybeden konuk ekip, yıldızlarını yerini doldurmaya çalışıyor. Yen teknik adamı Luis Enrique önderliğinde ilk 2 hafta Lorient ve Toulouse ile berabere kalan PSG, Mbappe’nin takım tam anlamıyla dönmesiyle birlikte, ilk galibiyetini aldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Lens karşısında 3-1’lik galibiyete imza attılar. Mbappe 2 golle karşılaşmaya damga vururken, eski günlere geri dönüş sinyalleri veren PSG, milli ara öncesi umutlandı. Konuk ekip galibiyetlerine zor günler geçiren Lyon karşısında devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, ilk 2 haftada beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Yeni transferlerin kadroya girmesi ve Mbappe’nin takıma dönmesiyle yükselişe geçen PSG, son haftayı galibiyetle kapattı. PSG galibiyetlerine Lyon karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.14

Bets10 Bahis Oranı: 6.15