UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hollanda Yunanistan İddaa Tahmini 07.09.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 7 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan EURO 2024 Eleme B grubu mücadelesinde, Hollanda ile Yunanistan karşı karşıya gelecek.

Bets10, Hollanda galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.55, Yunanistan galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise, mücadelenin 2.5 Üst seçeneğine 10.00 oran belirlenmiş durumda. 100 TL yatırmanız halinde ise oran 20.00‘ye yükselecek.

Hollanda İlk Galibiyetini Aldı

EURO 2020 macerası Son 16 Turu’nda son bulan Hollanda, 2022 Dünya Kupası’nda ise çeyrek finalist olarak karşımıza çıktı. Dünya Kupası’nda sürpriz bir performans sergileyen Portakallar, göreve geldikten sonra harika bir performansla hem takımı Katar’a götüren hem de iyi bir derece yapmasını sağlayan Louis van Gaal ile yollarını ayırdı. EURO 2024 Elemeleri B grubunda ilk 2 haftayı Ronald Koeman yönetiminde geçirdiler. İlk hafta Fransa deplasmanından 4-0’lık hezimetle dönen Hollanda, 2. hafta Cebelitarık karşısında ise 3-0’lık net bir galibiyete imza attı. Fransa’nın ardından grubun favorileri arasında yer alan Hollanda, 2. sırada yer alan Yunanistan’a karşı iç sahada galibiyet arayacak.

Yunanistan’da Poyet Etkisi

EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme gruplarından çıkmayı başaramayan Yunanistan, turnuva hasretine son vermek istiyor. EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda mücadele eden konuk ekip, turnuva öncesi teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Gustavo Poyet’i getirdi. Yunanistan cephesinde ilk 3 hafta teknik adam etkisini izlediğimizi söyleyebiliriz. Cebelitarık deplasmanında 3-0, İrlanda Cumhuriyeti karşısında ise 2-1’lik galibiyetlere imza atan konuk ekip, ilk mağlubiyetini lider Fransa’ya karşı deplasmanda aldı. 69. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmesine karşın, rakibine zor anlar yaşatmayı başaran Yunanistan, lider karşısında son sınavını 1-0’lık skorla kaybetti. Bu hafta grubun bir diğer favorisi Hollanda karşısında 3 puan mücadelesi verecekler. Gruptan çıkmak isteyen Yunanistan’ın deplasmanda sürpriz bir galibiyete ihtiyacı var.

Hollanda – Yunanistan Maç Bilgileri

Hollanda – Yunanistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 21:45.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Oliver. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Vincent Janssen.

Yunanistan’ın 11’i Belli mi?

Yunanistan’ın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, George Baldock, Konstantinos Mavropanos, Pantelis Hatzidiakos, Kostas Tsimikas, Dimitris Kourbelis, Dimitrios Pelkas, Anastasios Bakasetas, Petros Mantalos, Georgios Masouras, Fotis Ioannidis.

İddaa Tahmini

Hollanda ve Yunanistan, lider Fransa’nın ardından B grubunun iddialı takımları arasında yer alıyor. EURO 2024 Elemeleri B Grubu’na iyi başlangıçlar yapan ve bu hafta birbirlerini mağlup etmek isteyen iki takımın zorlu mücadelesinde, 2.5 gol barajının rahatlıkla aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.60

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi Yunanistan karşısında 3 puan hedefine 3 golle ulaşırken, kalesinde gole ise geçit vermedi. Ev sahibi tek başına 2.5 gol barajını aşmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.