UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Fransa İrlanda Cumhuriyeti İddaa Tahmini 07.09.2023

Fransa ile İrlanda Cumhuriyeti, 7 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Eleme B grubu mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Fransa galibiyetine 1.23, beraberliğe 6.70, İrlanda Cumhuriyeti galibiyetine ise 15.50 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesi tarafından bizlere sunulan özel oran fırsatlarını incelediğimizde ise mücadelede 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Fransa’dan Harika Performans

Fransa, EURO 2024 Elemeleri b grubuna damga vurmayı başardı. Didier Deschamps ve öğrencileri, rakiplerine ilk maçlar sonunda puan kaptırmazken, 4’te 4 yaparak liderlik için dev bir adım attı.  Rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise henüz gole geçit vermedi. 2018 Dünya Kupası şampiyonluğunun ardından, 2022 Dünya Kupası’nda şampiyonluğu Arjantin’e kaptırdılar. Messi ve arkadaşları karşısında finali seri penaltılara kadar götüren Fransa, bu kez finalden istediğini alamadı. EURO 2024 Elemeleri B grubunda ve EUR0 2024’de şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Fransa, deplasmanda mağlup ettiği İrlanda Cumhuriyeti karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor.

İrlanda Cumhuriyeti’nin İşi Zor

EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası’nda izleyemediğimiz İrlanda Cumhuriyeti, EURO 2024’de mücadele etmek istiyor. B grubuna iyi bir başlangıç yapamayan konuk ekip, ilk 2 haftadan puan çıkaramadı. Yunanistan ve Fransa karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından, zayıf halkalar arasında yer alan İrlanda Cumhuriyet, ilk galibiyetine ise 3. haftada Cebelitarık karşısında imza attı. Grubun zayıf halkası karşısında 3-0’lık galibiyetle sahadan ayrılan Stephen Kenny ve öğrencileri, bu hafta Fransa karşısında galibiyet arayacak. Gruptan çıkabilmek için sürpriz bir deplasman galibiyetine ihtiyacı olan İrlanda Cumhuriyeti, ilk maçta Fransa’yı evinde ağırlamış ve lider karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramadı. Bir kez daha Fransa karşısında güven vermekten çok uzaktalar.

Fransa – İrlanda Cumhuriyeti Maç Bilgileri

Fransa – İrlanda Cumhuriyeti Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 22:45.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Urs Schnyder. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fransa'nın ilk 11’i Belli mi?

Fransa’nın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Ibrahima Konate, Theo Hernandez, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Kylian Mbappe, Marcus Thuram.

İrlanda Cumhuriyeti’nin ilk 11’i Belli mi?

İrlanda Cumhuriyeti’nin muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Dara O’Shea, Duffy, Coleman, Doherty, Egan, Cullen, Hendrick, McGarth, Connolly, Uche Idah.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri B grubunda ilk 4 haftaya damga vuran Fransa, üst üste galibiyetlerle liderlik yolunda önemli bir adım attı. Fransa’nın etkisine iç sahada devam edeceğini düşünüyorum. Mücadelede Fransa’nın büyük katkılarıyla, 2.5 gol barajının rahatlıkla aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada skor üretebilen taraf Fransa oldu. Ev sahibi İrlanda Cumhuriyeti karşısında rahat bir galibiyete imza atarken, 3 puan hedefine 2 golle ulaştı.