UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Sırbistan Macaristan Maç Tahmini 07.09.2023

EURO 2024 Elemeleri G grubunda liderlik koltuğunu paylaşan Sırbistan ile Macaristan, 7 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Bets10, Sırbistan galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.65, Macaristan galibiyetine ise 5.10 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarını incelediğimizde ise Sırbistan galibiyetine 10.00 oran verilmiş durumda. 100 TL yatırmanız halinde ise oran 20.00′ye yükselecek.

Sırbistan’da Hedef 3 Puan

Sırbistan’ın iç sahada konuğu kendisi gibi EURO 2024 Elemeleri G grubuna ilk 3 haftada damga vuran Macaristan. Dragan Stojkovic liderlik koltuğunu beraber paylaştığı rakibi karşısında öne geçmek istiyor. İlk 3 haftada namağlup bir performans grafiği sergileyen ev sahibi, 2 galibiyet, 1 berberlikle 7 puan topladı. İlk 2 hafta Litvanya ve Karadağ karşısında 2-0’lık net galibiyetlere imza atan Sırbistan, tek puan kaybını ise Bulgaristan deplasmanında yaşarken, evine 1-1’lik beraberlikle döndü. 3 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesini ise sadece 1 maçta 1 gole kapatamadı. Harika bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Sırbistan, iç saha avantajlı Macaristan karşısında galibiyet arayacak.

Macaristan Liderliği Bırakmıyor

Macaristan Milli takımı, EURO 2024 Elemeleri G grubunda liderlik koltuğunu bırakmıyor. 3 haftalık fikstürü 7 puanla geride bırakan Marco Rossi’nin öğrencileri, liderlik koltuğunu Sırbistan ile birlikte paylaşıyor. İç sahada Bulgaristan ve Litvanya karşısında rahat galibiyetlere imza tan konuk ekip, Karadağ deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Rakip fileleri 5 kez havalandırabilen konuk ekip, kalesinde ise gole geçit vermemeyi başardı. Liderlik yolunda dev bir adam atan Macaristan, yoluna namağlup devam ediyor. Liderlik için Sırbistan deplasmanına konuk olacak olan Rossi’nin öğrencileri, bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Sırbistan – Macaristan Maç Bilgileri

Sırbistan – Macaristan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 22:45.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Juan Munuera. Mücadele Rajko Mitic Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sırbistan’ın ilk 11’i Belli mi?

Sırbistan’ın muhtemel kadrosu: Starhinja Pavlovic, Starhinja Pavlovic, Nikola Milenkovic, Milos Veljkovic, Nemanja Gudelj Dusan Tadic, Andrija Zivkovic, Sasa Lukic, Milinkovic-Savic, Filip Kostic, Dusen Vlahovic.

Macaristan’ın 11’i Belli mi?

Macaristan’ın muhtemel kadrosu: Gulasci, Adam Lang, Salai, Zsolt Nagy, Roland Varga, Adam Nagy, Szoboszlai, Lovrencsics, Mate Patkai, Sallai, Szalai.

İddaa Tahmini

Liderlik koltuğunu ele geçirmek isteyen Sırbistan, namağlup performans grafiğini Macaristan karşısında korumak istiyor. Sırbistan liderlik paylaştığı Macaristan karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada 3 puan konuk ekip Macaristan’ın oldu. Zorlu Sırbistan deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaran Macaristan, grupta namağlup performans grafiğini galibiyetle sürdürdü.