UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Litvanya Karadağ Maç Tahmini 09.07.2023

7 Eylül Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan EURO 2024 Elemeleri G grubu 4. hafta mücadelesinde, Litvanya ile Karadağ karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati ise 19:00.

intobet, Litvanya galibiyetine 5.10, beraberliğe 3.65, Karadağ galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.65 oran kazandırıyor.

Litvanya Galibiyetle Tanışmadı

Litvanya cephesinde umutlar günden güne azalıyor. EURO 2024 gruplarına kalmak için mücadele eden Valdas Ivanauskas’ın öğrencileri, EURO 2024 Elemleri G grubunda henüz galibiyetle tanışmadı. Ev sahibi ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla tamamlarken, 5 takım arasında en zayıf halka haline geldi. Deplasmanda önce Sırbistan, ardından Macaristan karşısında 2-0’lık mağlubiyetler yaşayan Litvanya, sadece iç sahada konuk ettiği Bulgaristan karşısında skor üretebildi ve mağlubiyetten kurtuldu. Erken bir golle öne geçmeyi başaran ev sahibi, 17. dakikada 10 kişi kalırken, skoru koruyamadı ve zor anlar yaşadığı mücadeleden 1 puanla ayrıldı. İlk 2 sıra yarışına tutunabilmek için son 5 haftaya girilirken, Litvanya’nın galibiyete ihtiyacı var.

Karadağ Takibi Bırakmadı

EURO 2024 Elemeleri G grubunda boy gösteren Karadağ, ilk 3 haftadan 4 puan çıkarmayı başarırken, zirve takibini bırakmadı. Lider ile arasında 3 puan fark bulunan Miodrag Radulovic’in öğrencileri, sadece liderlik koltuğunu paylaşan Macaristan ve Sırbistan karşısında puan kaybı yaşadı. Açılışı ilk hafta Bulgaristan deplasmanında 1-0’lık galibiyetle yapan Karadağ, ardından iç sahada Sırbistan’a karşı kaybederken, son hafta Macaristan ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Galibiyetlerine geri dönmeye ihtiyacı olan Karadağ, bu hafta grubun en zayıf halkasına karşı 3 puan arayacak. Liderlik yarışının içerisinde kalabilmek için bu hafta galibiyete ihtiyaçları var.

Litvanya – Karadağ Maç Bilgileri

Litvanya – Karadağ Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadelenin başlama saati ise 19:00.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mohammed Al-Hakim. Mücadele Girenas Sport Center Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Litvanya’nın 11’i Belli mi?

Litvanya’nın muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, Limas Klimavicius, Rokas Lekiatas, Artemijus Tutyskinas, Kipras Kazukolovas, Gvidas Gineitis, Karolis Uzela, Eligijus Jankauskas, Deividas Sesplaukis, Gratas Sirgedas, Gytis Paulauskas.

Karadağ'ın ilk 11’i Belli mi?

Karadağ’ın muhtemel kadrosu: Milan Mijatovic, Stefan Savic, Zarko Tomasevic, Igor Vujacic, Andrija Vukcevic, Vukan Savicevic, Marko Jankovic, Aleksandar Scekic, Marko Vesovic, Nikola Krstovic, Stevan Jovetic.

İddaa Tahmini

İlk 3 hafta sona erdiğinde, grupta liderlik yarışının içerisinde kalmayı başaran Karabağ, zirvenin 3 puan gerisinde yer alıyor. Konuk ekip bu hafta grubun en zayıf halkası karşısında kazanacak ve zirve takibini bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.51

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karadağ ikinci yarıda 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, Litvanya deplasmanında üstünlüğü koruyamadı. 4 gol ev sahipliği yapan mücadelede, taraflar 2’şer golle beraberliğe razı geldi.