sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 07.09.2023

İddaa fikstüründe 7 Eylül Perşembe akşamı yer alan EURO 2024 Eleme grup mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Hollanda – Yunanistan: 2.5 ÜST, 1.60 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 7 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan EURO 2024 Eleme B grubu mücadelesinde, Hollanda ile Yunanistan karşı karşıya gelecek. EURO 2020 macerası Son 16 Turu’nda son bulan Hollanda, 2022 Dünya Kupası’nda ise çeyrek finalist olarak karşımıza çıktı. Dünya Kupası’nda sürpriz bir performans sergileyen Portakallar, göreve geldikten sonra harika bir performansla hem takımı Katar’a götüren hem de iyi bir derece yapmasını sağlayan Louis van Gaal ile yollarını ayırdı. EURO 2024 Elemeleri B grubunda ilk 2 haftayı Ronald Koeman yönetiminde geçirdiler. İlk hafta Fransa deplasmanından 4-0’lık hezimetle dönen Hollanda, 2. hafta Cebelitarık karşısında ise 3-0’lık net bir galibiyete imza attı. Fransa’nın ardından grubun favorileri arasında yer alan Hollanda, 2. sırada yer alan Yunanistan’a karşı iç sahada galibiyet arayacak. EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Eleme gruplarından çıkmayı başaramayan Yunanistan, turnuva hasretine son vermek istiyor. EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda mücadele eden konuk ekip, turnuva öncesi teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Gustavo Poyet’i getirdi. Yunanistan cephesinde ilk 3 hafta teknik adam etkisini izlediğimizi söyleyebiliriz. Cebelitarık deplasmanında 3-0, İrlanda Cumhuriyeti karşısında ise 2-1’lik galibiyetlere imza atan konuk ekip, ilk mağlubiyetini lider Fransa’ya karşı deplasmanda aldı. 69. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmesine karşın, rakibine zor anlar yaşatmayı başaran Yunanistan, lider karşısında son sınavını 1-0’lık skorla kaybetti. Bu hafta grubun bir diğer favorisi Hollanda karşısında 3 puan mücadelesi verecekler. Gruptan çıkmak isteyen Yunanistan’ın deplasmanda sürpriz bir galibiyete ihtiyacı var. Hollanda ve Yunanistan, lider Fransa’nın ardından B grubunun iddialı takımları arasında yer alıyor. EURO 2024 Elemeleri B Grubu’na iyi başlangıçlar yapan ve bu hafta birbirlerini mağlup etmek isteyen iki takımın zorlu mücadelesinde, 2.5 gol barajının rahatlıkla aşılacağını düşünüyorum.

Fransa – İrlanda Cumhuriyeti: 2.5 ÜST, 1.50 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Fransa ile İrlanda Cumhuriyeti, 7 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Eleme B grubu mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa, EURO 2024 Elemeleri b grubuna damga vurmayı başardı. Didier Deschamps ve öğrencileri, rakiplerine ilk maçlar sonunda puan kaptırmazken, 4’te 4 yaparak liderlik için dev bir adım attı.  Rakip fileleri 9 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise henüz gole geçit vermedi. 2018 Dünya Kupası şampiyonluğunun ardından, 2022 Dünya Kupası’nda şampiyonluğu Arjantin’e kaptırdılar. Messi ve arkadaşları karşısında finali seri penaltılara kadar götüren Fransa, bu kez finalden istediğini alamadı. EURO 2024 Elemeleri B grubunda ve EUR0 2024’de şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Fransa, deplasmanda mağlup ettiği İrlanda Cumhuriyeti karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası’nda izleyemediğimiz İrlanda Cumhuriyeti, EURO 2024’de mücadele etmek istiyor. B grubuna iyi bir başlangıç yapamayan konuk ekip, ilk 2 haftadan puan çıkaramadı. Yunanistan ve Fransa karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından, zayıf halkalar arasında yer alan İrlanda Cumhuriyet, ilk galibiyetine ise 3. haftada Cebelitarık karşısında imza attı. Grubun zayıf halkası karşısında 3-0’lık galibiyetle sahadan ayrılan Stephen Kenny ve öğrencileri, bu hafta Fransa karşısında galibiyet arayacak. Gruptan çıkabilmek için sürpriz bir deplasman galibiyetine ihtiyacı olan İrlanda Cumhuriyeti, ilk maçta Fransa’yı evinde ağırlamış ve lider karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramadı. Bir kez daha Fransa karşısında güven vermekten çok uzaktalar. EURO 2024 Elemeleri B grubunda ilk 4 haftaya damga vuran Fransa, üst üste galibiyetlerle liderlik yolunda önemli bir adım attı. Fransa’nın etkisine iç sahada devam edeceğini düşünüyorum. Mücadelede Fransa’nın büyük katkılarıyla, 2.5 gol barajının rahatlıkla aşılacağını düşünüyorum.

Litvanya – Karadağ: MS 2, 1.51 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 7 Eylül Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan EURO 2024 Elemeleri G grubu 4. hafta mücadelesinde, Litvanya ile Karadağ karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati ise 19:00. Litvanya cephesinde umutlar günden güne azalıyor. EURO 2024 gruplarına kalmak için mücadele eden Valdas Ivanauskas’ın öğrencileri, EURO 2024 Elemleri G grubunda henüz galibiyetle tanışmadı. Ev sahibi ilk 3 haftayı puan kayıplarıyla tamamlarken, 5 takım arasında en zayıf halka haline geldi. Deplasmanda önce Sırbistan, ardından Macaristan karşısında 2-0’lık mağlubiyetler yaşayan Litvanya, sadece iç sahada konuk ettiği Bulgaristan karşısında skor üretebildi ve mağlubiyetten kurtuldu. Erken bir golle öne geçmeyi başaran ev sahibi, 17. dakikada 10 kişi kalırken, skoru koruyamadı ve zor anlar yaşadığı mücadeleden 1 puanla ayrıldı. İlk 2 sıra yarışına tutunabilmek için son 5 haftaya girilirken, Litvanya’nın galibiyete ihtiyacı var. EURO 2024 Elemeleri G grubunda boy gösteren Karadağ, ilk 3 haftadan 4 puan çıkarmayı başarırken, zirve takibini bırakmadı. Lider ile arasında 3 puan fark bulunan Miodrag Radulovic’in öğrencileri, sadece liderlik koltuğunu paylaşan Macaristan ve Sırbistan karşısında puan kaybı yaşadı. Açılışı ilk hafta Bulgaristan deplasmanında 1-0’lık galibiyetle yapan Karadağ, ardından iç sahada Sırbistan’a karşı kaybederken, son hafta Macaristan ile iç sahada golsüz berabere kaldı. Galibiyetlerine geri dönmeye ihtiyacı olan Karadağ, bu hafta grubun en zayıf halkasına karşı 3 puan arayacak. Liderlik yarışının içerisinde kalabilmek için bu hafta galibiyete ihtiyaçları var. İlk 3 hafta sona erdiğinde, grupta liderlik yarışının içerisinde kalmayı başaran Karabağ, zirvenin 3 puan gerisinde yer alıyor. Konuk ekip bu hafta grubun en zayıf halkası karşısında kazanacak ve zirve takibini bırakmayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.62

Bets10 Bahis Oranı: 720.00