UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hırvatistan Letonya İddaa Tahmini 08.09.2023

EURO 2024 Elemeleri D Grubu heyecanı devam ediyor. Letonya deplasmanda, Hırvatistan karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 21.45’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Hırvatistan ve Letonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Hırvatistan kazanır 1.12, beraberlik 9.70, Letonya kazanır ise 36.00 olarak açıklanmış. 

Hırvatistan Favori Taraf 

Hırvatistan grubun favorileri arasında gösteriliyor. Şimdiya kadar diğer rakiplerine nazaran daha az maç oynadılar ama 2 maçta 4 puan toplayarak liderlik hesaplarını devam ettiriyorlar. İlk maçta Galler ile 11 berabere kalan Zlatko Dalic’in ekibi grubun 2. maçında ise Türkiye deplasmanında 2-0 kazanmıştı. Mateo Kovacic’in golleriyle rahat bir galibiyet aldılar. Bu hafta ise Letonya’yı konuk edecekler. Hırvatistan’ın yine rahat ve farklı bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Hırvatistan’da önemli bir eksik yok. 

Letonya’nın İşi Zor 

Letonya’nın grupta henüz puanı bulunmuyor. D Grubunda oynadıkları 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldıklarını belirtelim İlk maçta Galler’e 1-0 kaybeden Letonya Türkiye’ye 3-2, Ermenistan’a ise 2-1 mağlup oldu. İlk 3 maçtan puan çıkartamayan Letonya grubun son sırasında yer alıyor. Bu hafta ise Hırvatistan deplasmanına konuk olacaklar. Letonya’yı son derece zor bir 90 dakika bekliyor ve puan alabileceklerini pek sanmıyorum. Karşılaşma öncesinde Letonya’da eksik bulunmuyor. 

Hırvatistan – Letonya Maç Bilgileri

Hırvatistan – Letonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Dejan Lovren, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Ivan Perisic, Andrej Kramaric

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steinbors, Vladislav Sorokins, Daniels Balodis, Antonijs Cernomordijs, Kristers Tobers, Vladislav Gutkovskis, Janis Ukaunieks, Roberts Savalnieks, Arturs Zjuznis, Roberts Uldrisis, Andrejs Ciganiks

İddaa Tahmini

Hırvatistan şimdiye kadar grupta 2 maç oynadı. Galler ve Türkiye maçlarından 4 puan çıkartan Hırvatlar, grupta 3. Sırada yer alıyor. Lider Türkiye’nin 5 puan gerisindeler ama Hırvatistan’ın 2 maçı eksik. Zlatko Dalic’in ekibi grupta ilk galibiyetini Türkiye deplasmanında almıştı. Letonya ise zayıf halka. Grupta henüz puan almayı başaramadılar ve son sıradalar. Hırvatistan farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.13

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan beklentileri karşıladı. Letonya’yı 5-0 mağlup ederek liderlik umutlarını devam ettirdiler.