İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Athletic Bilbao İddaa Tahmini 03.09.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Mallorca evinde, Athletic Bilbao karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Mallorca ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 3.30, beraberlik 3.10, Athletic Bilbao kazanır ise 2.42 olarak açıklanmış.

Mallorca’nın Galibiyeti Yok

Mallorca’nın La Liga’da henüz galibiyeti bulunmuyor. 3 hafta sonunda sadece 1 puanları var. Ligin ilk haftasında Las Palmas deplasmanında 1-1 berabere kalan Mallorca, tek puanını bu deplasmanda almıştı. Son 2 haftayı üst üste mağlubiyetler ile geçtiler. Önce Villarreal ardından ise Granada mağlubiyetleri yaşadılar. Javier Aguirre’nin ekibi adına sezon pek iyi başlamadı. Bu hafta iç sahada Athletic Bilbao’yu konuk eden Mallorca’da Giovanni Gonzalez kart cezalısı. Antonio Riallo ise sakat.

Athletic Bilbao Moralli

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu dikkat çekici bir galibiyet aldı. San Mames Barria’da konuk ettikleri Real Betis’i 4-2 mağlup ettiler. Maçın başlarında 2-0 geriye düşen Bask ekibi oyundan kopmadı ve harika bir geri dönüşe imza atarak haftayı 3 puan ile geçti. Bir önceki hafta ise El Sadar’da Osasuna’yı 2-0 mağlup etmişlerdi. Ernesto Valverde’nin ekibinde moraller yerinde. Bu hafta konuk olacakları Mallorca deplasmanında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Oscar De Marcos’un sakatlığı sürüyor.

Mallorca – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Mallorca – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Giovanni Gonzalez kart cezalısı. Antonio Riallo ise sakat. Athletic Bilbao’da Oscar De Marcos’un sakatlığı sürüyor.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Smino, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Unai Gomez, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Mallorca geçen hafta Los Carmenes’de puan alamadı. Konuk oldukları Granada deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile döndüler. Mallorca’nın ligde henüz galibiyeti yok ve sadece 1 puanları var. Athletic Bilbao ise Real Madrid mağlubiyetinin ardından çıkışa geçti. Önce Osasuna’yı ardından ise Real Betis’i mağlup ettiler. Geçen hafta konuk ettikleri Real Betis karşısına 2-0 geriden gelip 4-2 kazandıklarını belirtelim. Athletic Bilbao formda. Bu hafta Mallorca karşısında da 3 puana yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.12

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.42

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Mücadelede gol sesi çıkmadı.