İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Las Palmas Bahis Tahmini 03.09.2023

İspanya La Liga’da Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında Girona evinde, Las Palmas’ı konuk edecek. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Girona ile Las Palmas takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Girona galibiyetine 1.70, beraberlik tercihine 3.70, Las Palmas galibiyetine ise 5.35 verildiğini görüyoruz.

Girona Deplasmanda Kazandı

Girona, geçtiğimiz haftayı La Liga’da galibiyet ile kapattı. Sürpriz bir 3 puan alan Michel’in ekibi Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk olduğu Sevilla’yı 2-1 ile geçti. La Liga’da ilk 3 haftada 7 puan toplayan Girona’da moraller yerinde. Bu hafta sonu ise iç sahada konuk edecekleri Las Palmas karşısında da maçın favorisiler. Girona, bu sezon sahasında oynadığı tek maçta Getafe’yi 3 golle geçmişti. Las Palmas maçı öncesinde Girona’da Toni Villa ve Ricard Artero’nun sakatlıkları var.

Las Palmas’ın İşi Zor

Las Palmas’ın geride kalan 3 haftada henüz galibiyeti bulunmuyor. Bu 3 haftada 2 puan toplayabilen Garcia Pimienta’nın öğrencileri alt sıralarda yer alıyor. Ligde tek mağlubiyeti bulunan Las Palmas, ligin 2. Haftasında Mestalla’da konuk olduğu Valencia’ya 1-0 kaybetmişti. İlk 3 hafta sonunda Las Palmas’ın çok vasat bir performans gösterdiği söylenemez. Geçen hafta Real Sociedad’dan puan aldılar ama bu hafta formda Girona’ya karşı ne yapacakları merak konusu. Maç öncesinde Las Palmas’da Alberto Moleiro ve Daley Sinkgraven sakat olan isimler.

Girona – Las Palmas Maç Bilgileri

Girona – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Toni Villa ve Ricard Artero’nun sakatlıkları var. Las Palmas’da Alberto Moleiro ve Daley Sinkgraven sakat olan isimler.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Christian Stuani

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Girona geçen hafta Sevilla deplasmanında 3 puanı kaptı. Rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 7 yaptılar. İlk 3 haftada gösterdikleri performans ile de dikkat çektiklerini belirtelim. Las Palmas ise geçen hafta Real Sociedad’dan puan aldı. İç sahada konuk ettikleri rakibi ile golsüz beraber kaldılra ama 3 haftada henüz galibiyetleri yok. Girona deplasmanında da işleri zor. Girona kazanır ve araya 3 puan ile girer.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona son dakika golüyle kazandı. Las Palmas’ı iç sahada 1-0 mağlup ettiler.