İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Manchester United İddaa Tahmini 03.09.2023

İngiltere Premier Lig’de 4. Haftanın kapanış maçı. Manchester United deplasmanda, Arsenal’ın konuğu oluyor. Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kalından yayınlanacak.

Arsenal ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 1.80, beraberlik 4.15, Manchester United kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyaıs ile bu maçın KGVAR ve 2.5 ÜST seçeneği 20.00’ye yükselmiş durumda.

Arsenal Favori Gösteriliyor

Arsenal, geçtiğimiz haftayı Premier Lig’de beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin 3. Haftasında Emirates’de konuk ettikleri Fulham ile 2-2 berabere kaldılar. 10 kişi kalan rakibi karşısında son dakikalarda golü yiyen Arsenal, sezonun ilk puan kaybını yaşamış oldu. Mikel Arteta’nın ekibi geride kalan 3 haftada 7 puan topladı ve bu hafta sonu Manchester United’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da Mohamed Elneyn ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları sürüyor.

Manchester United Moralli

Manchester United, Premier Lig’de bu sezon geride kalan 3 haftada 6 puan topladı. Ligde tek yenilgilerini 2. Haftada Tottenham deplasmanında aldılar. Geçen hafta Old Trafford’da konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Üstelik 2-0 geriye düştükleri maçta kazanan Manchester United’da moraller yerinde. Erik ten Hag’ın öğrencileri bu hafta Emirates’de Arsenal’ın konuğu olacak. Karşıalşma öncesinde Manchester United’da Tyrell Malacia, Raphael Varane, Luke Shaw ve Mason Mount’un sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal – Manchester United Maç Bilgileri

Arsenal – Manchester UnitedMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Mohamed Elneyn ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları sürüyor. Manchester United’da Tyrell Malacia, Raphael Varane, Luke Shaw ve Mason Mount’un sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Edward Nketiah

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Casemiro, Christian Eriksen, Antony, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Marcus Rashford

İddaa Tahmini

Arsenal geçen hafta beklenmedik bir kayıp yaşadı. Emirates’de konuk ettikleri Fulham ile 2-2 berabere kaldılar. Sezonun ilk puan kaybını yaşayan Arsenal bu hafta zor bir maça çıkacak. Manchester United ise ilk 3 haftada 6 puan topladı. Geçen hafta sonu Old Trafford’da 2-0 geriye düştükleri maçta Nottingham Forest’ı 3-2 ile geçtiler. Emirates’de gollü bir maç bekliyorum. En az 3 gol izleyeceğimiz ve her iki takımında gol bulacağı bir karşılaşma olur.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal Emirates’de 3 puanı kaptı. Uzatma dakikalarında buldukları gollerle Manchester United’ı 3-1 mağlup ettiler.