İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Wolverhampton Bahis Tahmini 03.09.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta sürpriz bir galibiyet alan Wolverhampton bu hafta deplasmanda, Crystal Palace’a konuk oluyor. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Crystal PalaceWolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Crystal Palace kazanır 2.02, beraberlik 3.45, Wolverhampton kazanır ise 4.05 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Favori Taraf

Crystal Palace geçen hafta konuk olduğu Brentford deplasmanından puan almayı başardı. Joachim Andersen’in attığı golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Roy Hodgson’ın ekibi Premier Lig’de geride kalan 3 haftada 4 puan topladı. Ligde tek galibiyetini ligin ilk haftasında Bramall Lane’de Sheffield United’a karşı aldılar. Bu hafta Wolverhampton’ı konuk edecek Crystal Palace’da Michael Olise, Will Hughes ve Matheus Franca’nın sakatlıkları sürüyor.

Wolverhampton İlk Galibiyetini Aldı

Wolverhampton Premier Lig’de ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta sonu aldı. Goodison Park’da konuk oldukları Everton’ı Sasa Kalajdzic’in attığı golle 1-0 mağlup ettiler ve sürpriz bir 3 puan aldılar. İlk 2 haftayı Manchester United ve Brighton mağlubiyetleri ile geçen Wolverhampton, Everton galibiyeti ile moral buldu. Geçtiğimiz hafta içi Matheus Nunes’in takımdan ayrıldığını ve Manchester City’e transfer olduğunu belirtelim. Nunes’in ayrılığı özellikle Wolverhampton’a orta alanda güç kaybettirecek. Bu hafta Crystal Palace’a konuk olacak Wolveharhampton’da önemli bir eksik yok.

Crystal Palace – Wolverhampton Maç Bilgileri

Crystal Palace – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Michael Olise, Will Hughes ve Matheus Franca’nın sakatlıkları sürüyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Matheus Nunes, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Pablo Sarabia, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Wolverhampton geçen hafta Everton deplasmanından 3 puan ile döndü. Son dakikalarda attıkları golle 1-0 kazandılar. Premier Lig’de bu sezon ilk galibiyetini aldıklarını da belirtelim. Crystal Palace ise Brentford deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Zor bir deplasmanad puan almayı başardılar. Joachim Andersen şapkadan tavşan çıkardı. Bu hafta konuk edecekleri Wolverhampton karşısında maçın favorisiler. Crystal Palace’dan bu hafta galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı maçta kazanan Crystal Palace oldu. Selhurst Park’da Wolverhampton’ı 3-2 mağlup ettiler.